Maiar - aplicația viitorului care va revoluționa sistemul financiar la nivel global

BUCURESTI - 9 februarie 2021

Comunicat tip General in Tehnologie, Internet

A fost lansată aplicația viitorului Maiar a companiei Elrond Network RO care va revoluționa sistemul financiar la nivel global.

Maiar

Maiar

Această aplicatie va deveni din ce in ce mai utilă odată cu digitalizarea ce urmează să-și pună amprenta pe viața oamenilor.

În Maiar - https://get.maiar.com/referral/qvk0jn1ock se vor putea face tranzacții cu ajutorul monezii digitale proprii, EGLD ce se poate achiziționa cu cardul personal si transfera de la utilizator la utilizator in scurt timp la costuri minime.

Maiar se va transforma intr-un hub al finanțelor personale devenind o sursă de venituri pasive. Pe lângă asta, aplicația este un spațiu virtual extrem de securizat in care fiecare utilizator isi va putea păstra proprietățile digitale ce le vor înlocui in urmatorii ani pe cele tradiționale.

Un pas important va fi atunci când vom putea semna contracte la distanta prin aplicație odată cu implementarea identității digitale, iar aceasta caracteristică va oferi o mobilitate foarte ridicată a informației, mărfurilor și serviciilor la nivel global.

Moneda digitală #EGLD ( denumită si aurul electronic ) lansata de Elrond Network a avut o creștere a valorii de la 1$ pana la 150$ in mai putin de 8 luni si se estimează că poate depăși Bitcoin odată cu adoptia la scară globală a tehnologiei ce sta la baza proiectului.

Aceasta tehnologie in care primează viteza si siguranta are in spate o echipă de ingineri romani foarte talentați ce au pus bazele companiei Elrond Network (companie din Sibiu, România) si are o valoare de piață de peste 2 miliarde $ fiind a doua companie din țara noastră ce se ridică peste această cotație.

https://youtu.be/wG3T2f5oxiI

Anvergura acestui proiect a stârnit interesul multor entități financiare consacrate din toată lumea ce au facut parteneriate in vederea folosirii tehnologiei blockchain dezvoltată de această companie.

Nu rata ocazia să faci parte din acest proiect ce va schimba lumea si inscrie-te pe această platformă revoluționară ce te va ajuta în viitor.

https://get.maiar.com/referral/qvk0jn1ock

Distribuiti aceste informații si altor persoane pentru a ajuta la adoptia acestei noi tehnologii ce va face viata mult mai usoara multor oameni prin reducerea timpului pierdut din cauza birocrației actuale.

Taguri: maiar