Participarea la un curs de management, o decizie care te poate inscrie pe un cu totul alt fagas!

BUCURESTI - 14 iunie 2022

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Social

Pentru a-ti descoperi calitatile innascute si pentru a-ti dezvolta altele noi, este nevoie sa ai parte de experiente multiple, care sa iti arate atat cine esti, cat si cine poti deveni, in context profesional si nu numai.

www.Brightway.ro

www.Brightway.ro

Echipa Brightway® a conceput, pentru toti cei interesati, mai multe tipuri de curs management care, prin invatare practica si momente cheie de constientizare, confera un plus de valoare si pot aduce exact impulsul necesar pentru a incepe un nou tip de evolutie. Iata care sunt trainingurile care se bucura de cea mai mare apreciere!

Curs management pentru incepatori: First Time Manager

Tehnicile de management prezentate in acest context se dovedesc eficiente in primul rand pentru persoanele recent promovate, precum si pentru toti cei care isi doresc o cariera in management ori sunt interesati sa descopere cele mai noi si mai eficiente tehnici de gestionare a unui grup si de crestere a productivitatii.

Cursul este centrat pe dezvoltarea abilitatilor de conducere. In acest scop, inainte de training sunt identificate atat punctele forte ale fiecarui participant, care pot fi dezvoltate si mai mult, cat si zonele in care exista probleme si unde este nevoie de imbunatatiri. Toate acestea sunt corelate cu functia detinuta, cu domeniul de activitate si cu ramura industriala in care activeaza ori doreste sa se angajeze fiecare persoana prezenta.

Curs management pentru avansati: leadership strategic

Consultanta in leadership este utila in primul rand pentru managing parteners si administratori, pentru manageri de departament, antreprenori si, in general, pentru toti cei care conduc echipe si isi doresc sa dezvolte sisteme de lucru performante, cu un grad mare de autofunctionalitate.

In cadrul acestui training de leadership, participantii lucreaza in echipe formate din 2-3 persoane si sunt pusi in situatia de a aplica instrumente pentru a clarifica si a implementa viziunea liderului in organizatie. De asemenea, este construita o strategie pentru a optimiza procesele, rolurile si sistemul motivational.

Pe masura ce participantii inainteaza in curs, proiecteaza, testeaza si construiesc planurile, utilizand modele si concepte din psihologia comportamentala. Ei vor descoperi chiar si faptul ca pot aplica diferitele modele si concepte inclusiv in viata personala, in relatiile cu partenerii de viata, cu copiii sau prietenii.

Curs management: cum faci fata schimbarilor permanente?

Intr-o lume in care tehnologia, societatea si diferite aspecte ale relatiilor dintre oameni si companii se schimba de la o zi la alta, capacitatea de adaptare la nou a devenit una dintre cele mai importante calitati pentru un manager de succes.

In cadrul acestui training, participantii se antreneaza sa gestioneze diferite tipuri de schimbari. Se lucreaza practic pe studii de caz din contextul actual, fiind folosite cele mai noi cercetari si instrumente de management si psihologie comportamentala.

Scopul este sa te intelegi pe tine insuti si sa integrezi intr-un mod asertiv emotional toate transformarile petrecute in jur. In plus, se pune accent pe modalitatile de comunicare a schimbarii si pe implementarea de strategii adaptative in cadrul unei echipe.

Alege sa participi la un curs management si vei invata lucruri care cu siguranta iti vor fi de folos, ajutandu-te sa treci intr-o noua etapa, superioara, a dezvoltarii tale personale si profesionale!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/participarea-la-un-curs-de-management-o-decizie-care-te-poate-inscrie-pe-un-cu-totul-alt-fagas