Poarta incaltaminte de dama din piele ori de cate ori vrei sa te simti confortabil!

BUCURESTI - 13 iulie 2020

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

In cazul multor femei, pantofii se numara printre piesele din garderoba la care nu pot renunta cu usurinta. Slabiciunea fata de incaltarile frumoase nu este neaparat iesita din comun.

www.Capricia.ro

www.Capricia.ro

Este normal ca, atunci cand te afli in cautarea perechii perfecte de incaltaminte dama piele, sa fii interesata de partea estetica a acesteia, in primul rand. Insa nu ar trebui sa ignori importanta pe care niste pantofi de calitate o au in ceea ce priveste sanatatea picioarelor tale.

Calitatea incaltarilor este, mai ales, definita de materialul din care acestea sunt realizate. Pielea naturala este un material ideal, care lasa picioarele sa respire, reduce proliferarea bacteriilor si a ciupercilor si elimina mirosurile neplacute. Avantajele unei perechi de incaltaminte de dama din piele sunt numeroase, asa ca iata cateva dintre ele!

Impiedica transpiratia picioarelor
Pe parcursul intregii zile, picioarele se afla in interiorul pantofilor, acolo unde acestea nu se pot ventila in mod corespunzator. Pielea naturala este un material care lasa picioarele sa respire si care, totodata, absoarbe umiditatea acestora. Astfel, nu doar ca te vei simti confortabil in orice moment al zilei, dar vei reduce considerabil riscul unei infectii sau al unei reactii alergice cauzate de aparitia bacteriilor si a ciupercilor in pantofi.

Te ajuta sa scapi de mirosul neplacut
Datorita faptului ca picioarele pot respira, atunci cand alegi o incaltaminte dama din piele de calitate, vei scapa complet de mirosurile neplacute ale acestora si, totodata, de grija de a te descalta in prezenta altor persoane. Acest lucru se intampla tocmai datorita faptului ca, din moment ce pielea naturala permite picioarelor sa se aeriseasca, microorganismele responsabile de diferitele mirosuri nu se vor mai dezvolta in incaltarile tale.

Ofera confort sporit
Picioarele tind sa se lateasca usor pe parcursul zilei. O pereche de pantofi neinspirat aleasa ar putea sa-ti dea mari batai de cap, mai ales daca acestia incep sa te „roada” dupa o scurta perioada de la incaltarea lor. Daca vrei sa te protejezi de astfel de momente de disconfort, alege sa porti incaltaminte de dama din piele, care este capabila sa respecte forma picioarelor si care te va ajuta sa eviti posibilele inflamatii si rani dureroase.

Te ajuta sa economisesti
Pantofii de calitate au o durata mai lunga de viata, in comparatie cu incaltarile realizate din materiale mai ieftine. Ai gija sa-ti pastrezi incaltamintea mereu curata si protejata si evita sa o lovesti de suprafete rigide, pentru a nu se zgaria. Totodata, este bine sa alternezi perechile de pantofi si sa eviti sa porti constant aceleasi incaltari, pentru mai multe zile la rand. Astfel, vei reusi sa prelungesti durata de viata a pantofilor tai, intrucat acestia au nevoie sa se aeriseasca.

Indiferent de preferintele tale in materie de pantofi, ar trebui intotdeauna sa pui accentul si pe calitatea lor, nu doar pe partea estetica. Bineinteles, o pereche de incaltari aleasa dupa gustul tau poate fi motivul pentru care ziua ta poate deveni mai buna.

Daca esti in cautarea unei perechi de incaltaminte dama piele de calitate, magazinul online Capricia.ro iti ofera o gama variata de modele atractive, pentru ca tu sa faci cunostinta cu confortul absolut!