Vrei sa obtii rapid fisa medicala pentru permisul auto? Iata ce trebuie sa faci

BUCURESTI - 30 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Cu fiecare zi, suntem din ce in ce mai ocupati si avem nevoie sa ne rezolvam rapid si usor toate problemele legate de birocratie. De la obtinerea fisei pentru permisul auto si pana la intrarea in posesia actului propriu-zis, se pierd ore, daca nu chiar zile intregi.

Fisa medicala permis auto

Fisa medicala permis auto

Avand in vedere ca timpul costa bani si nu ai luxul de a pierde ore pretioase pe holurile clinicilor medicale sau la coada pentru a obtine permisul, noi iti oferim cea mai buna solutie, care te va ajuta sa economisesti si timp si bani!

Daca vrei sa dobandesti sau sa iti reinnoiesti permisul de conducere, StandardMed este clinica de incredere care ofera cel mai bun raport calitate-pret pentru fisa medicala pentru permisul auto, dar si punctualitate si eficienta maxima.

La pretul de numai 125 de Lei, vei obtine fisa pentru preschimbarea permisului auto pentru categoriile A sau B in maxim 1 ora de la completarea formularelor. In cazul in care acest interval este depasit, vei primi 50% din suma platita inapoi.

In afara de pretul avantajos, un alt beneficiu oferit de clinica StandardMed este prezenta simultana a medicilor pentru toate cele 6 specialitati cuprinse in certificatul medical necesar: medicina interna, ortopedie, neurologie, psihiatrie, oftalmologie si ORL. In plus, toti cei care realizeaza analizele pentru obtinerea fisei medicale pentru permisul auto in cadrul acestei clinici beneficiaza de 20 de Lei reducere la orice consultatie medicala realizata la StandardMed. Un alt mare avantaj al obtinerii fisei medicale pentru permisul auto in cadrul acestei clinici este eficienta personalului, precum si rapiditatea cu care acestia elibereaza documentele.

Clinica StandardMed este acreditata si poate elibera chiar si avizul psihologic necesar tuturor persoanelor care doresc sa urmeze cursurile scolii de soferi, cat si persoanelor care au permisul anulat sau suspendat pentru diverse abateri. Tot in cadrul clinicii se pot efectua si analizele medicale complete pentru preschimbarea permisului auto de catre cei care au acest document expirat sau care trebuie reinnoit.

In termen de maximum 6 luni de la efectuarea analizelor, fisa medicala pentru permisul auto trebuie depusa, aceasta fiind termenul de valabilitate al examinarilor medicale. In cazul existentei unor tulburari grave precum: epilepsie, abuz si dependenta de alcool, retard mintal, tulburari psihice majore, alte afectiuni neurologice sau neuropsihice grave ori boli care afecteaza auzul, vederea sau locomotia, certificatul medical nu va fi eliberat.

La receptia clinicii, se gasesc toate formularele tip prevazute de lege, cu evaluarile medicale necesare, iar pacientii au obligatia de a se prezenta cu urmatoarele documente:

- Buletin / Carte de identitate;
- Fisa de scolarizare – in cazul celor care urmeaza scoala de soferi;
- Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B) in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;
- Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet);
- Ochelari de vedere (daca este cazul).

Pentru preschimbarea permisului de conducere (expirat, deteriorat, schimbare nume etc), trebuie depuse la Politie urmatoarele documente:

- fisa medicala pentru permis auto obtinuta de la StandardMed;
- dovada platii taxei pentru permisul auto;
- carte de identitate si permis auto in original.

Clinica StandarMed reprezinta cea mai rapida varianta! Cu o singura deplasare, rezolvi totul repede si usor!