Flux ANTITEPARI - produs unicat pe piata agentiilor de presa

BUCURESTI - 21 iulie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

ANTITEPARI.ro anunta lansarea unui produs unicat pe piata agentiilor de presa - Flux ANTITEPARI.

Flux ANTITEPARI contine stiri/articole despre operatori economici aflati in procedura de insolventa sau faliment, precum si despre firme care au emis cec-uri si Bilete la Ordin fara acoperire.

Flux ANTITEPARI - produs unicat pe piata agentiilor de presa

Spre deosebire de fluxurile/buletinele de stiri existente, Flux ANTITEPARI nu reprezinta o 'colectie' de comunicate de presa si mesaje comerciale transmise de diverse companii sau agentii PR, ci un set de materiale proprii, atent documentate, care in majoritatea cazurilor trateaza subiecte ce nu au mai fost prezentate in presa.

Flux ANTITEPARI contine stiri/articole despre operatori economici aflati in procedura de insolventa sau faliment, precum si despre firme care au emis cec-uri si Bilete la Ordin fara acoperire. Flux ANTITEPARI va cuprinde aproximativ 100 articole pe luna.

La realizarea articolelor incluse in Flux ANTITEPARI sunt utilizate numai informatii provenind din surse oficiale (Oficiul Registrului Comertului, Ministerul Economiei si Finantelor, Centrala Incidentelor de Plati din cadrul BNR).

Fiecare articol include si radiografia firmei care reprezinta subiectul principal. Radiografia contine informatii actualizate despre asociatii/actionarii si administratorii firmei, sediul social, obligatiile restante la bugetele de stat, principalii indicatori financiari, precum si incidentele de plata din evidentele CIP pe care le-a inregistrat firma respectiva.

In lunile iulie si august 2008, Flux ANTITEPARI se difuzeaza de doua ori pe saptamana (in zilele de luni si joi, in intervalul orar 15:00-16:00). Primele 4 editii (21, 24, 28 si 31 iulie) vor fi transmise GRATUIT tuturor publicatiilor interesate.

Conditii de utilizare
1. Materialele de presa sau informatiile preluate din Flux ANTITEPARI care vor fi publicate in ziare/reviste, in format tiparit, vor fi insotite de mentiunea ”Sursa: www.ANTITEPARI.ro”
2. In cazul publicatiilor on-line care utilizeaza informatii din acest flux, mentionarea sursei trebuie sa fie dublata de inserarea unui link activ catre site-ul www.ANTITEPARI.ro (pagina index). Publicatiile on-line pot posta informatii preluate din Flux ANTITEPARI numai dupa ora 22:00 a zilei in care se transmite fluxul.
Nota: Nerespectarea conditiilor de utilizare implica suspendarea transmiterii Fluxului ANTITEPARI catre beneficiarul in cauza.

Responsabilitatea privind continutul articolelor incluse in acest flux apartine in totalitate redactiei ANTITEPARI.RO, in conditiile in care materialele vor fi publicate in forma transmisa, fara a fi efectuate alte modificari in afara celor care tin de corectura textului.

Ce garantam?
... ca vom aduce un plus de informatii atractive, dar mai ales UTILE pentru publicul dumneavoastra cititor.

Cum va puteti convinge?
... rasfoind primele editii gratuite ale Fluxului ANTITEPARI. Pentru a le primi, va rugam sa transmiteti o solicitare (pe e-mail flux@antitepari.ro sau pe fax 0232-246036), in care sa precizati publicatia/publicatiile si site-urile in care doriti sa publicati articole preluate din Flux ANTITEPARI.

Despre IASI INVEST

ANTITEPARI - afla cine (nu) emite cec-uri si Bilete la Ordin fara acoperire
0726 - 101931
flux@antitepari.ro