Peste 8700 de santiere la un click distanta

Cluj Napoca - 18 septembrie 2009

Comunicat tip General in Constructii

IBC Focus a lansat cea mai mare baza de date on-line cu santiere si proiecte private si publice din Romania care aduna peste 8700 de santiere si proiecte anuntate in 2009. Toate acestea au mentionate informatii complete incluzand date de contact de la Beneficiar, Proiectant sau Constructor.

Cele mai multe se regasesc in segmentul infrastructura cu 2781 de santiere anuntate in 2009 din care 25 % trec valoric de 10 mil. RON / proiect. In plus, conform cifrelor oferite de raportuldeinvestitii.ro, situatia lucrarilor din plin sezon nu e deloc imbucuratoare . Chiar daca in Ilfov s-au aflat, in ultimele doua luni, cele mai multe santiere active in stadiu de constructie sau amenajare, numarul lor nu reprezinta decat 18% din cele anuntate pe aceeasi zona in 2009.

Intr-o perioada in care gasirea de noi proiecte reprezinta o provocare majora pentru firmele de constructii, aducerea la noi standarde a serviciul IBC focus este oarecum normala. Ce inseamna raportuldeinvestitii.ro?

Minim 8700 de santiere la care furnizeaza produse si servicii peste 16000 de companii active in segmentul constructiilor. In plus, sunt disponibile datele de contact de la mai mult de 13000 persoane de decizie variind de la sefi de santier la manageri si beneficiari. Iar aceste cifre cresc zilnic deoarece consultantii IBC Focus actualizeaza datele cu informatii noi si verificate chiar din teren.

Despre IBC Focus

IBC Focus este singura companie specializată în monitorizarea pieţei construcţiilor din România ce furnizeaza zilnic informaţii complexe despre minim 8700 de şantiere în derulare. Realizăm studii şi rapoarte de piaţă personalizate cu privire la cele mai active segmente ale sectorului construcţiilor din România.
Andreea Sut
IBC Focus
Tel: 0264 430013
Fax: 0264 430138
Email: andreea.sut@ibcfocus.ro
Website: www.ibcfocus.ro


andreea.sut@ibcfocus.ro