ICAP România, cea mai nouă filială a ICAP Group

BUCURESTI - 3 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Bucureşti, 20 octombrie 2008 – ICAP Group, unul dintre cele mai mari gupuri regionale de servicii pentru afaceri din Sud-Estul Europei, a lansat filiala sa din România, ca parte a strategiei ICAP de extindere a activităţilor în Europa de Sud-Est.

ICAP România, cea mai nouă filială a ICAP Group

ICAP România va furniza clienţilor săi servicii de informaţii de afaceri, servicii de consultanţă de management şi servicii de selecţie de personal. De asemenea, ICAP oferă şi servicii de colectare debite şi activităţi de Call Center prin compania subsidiară Cycle European.

Global Finance, cel mai important fond de investiţii din Europa de Sud-Est, a devenit acţionarul majoritar al ICAP Group in anul 2006, si a implementat un plan de afaceri foarte dinamic, urmărind creşterea rapidă a companiei.

Astfel, pentru anul 2008 ICAP şi-a propus să atingă o cifră de afaceri de 50 de milioane de Euro, reprezentând o valoare triplă faţă de cea înregistrată în 2006. Grupul are în prezent peste 1,600 de angajaţi, faţă de numai 300 în anul 2006.

ICAP România îşi propune să se impună drept referinţă în serviciile de afaceri, devenind partenerul preferat al companiilor interesate de servicii de gestiune a riscului, informaţii de afaceri, consultanţă în management sau recrutare de personal şi colectare debite.

Despre ICAP ROMANIA

ICAP Group este unul dintre cele mai mari gupuri regionale de servicii pentru afaceri din Sud-Estul Europei, cu peste 50 de ani de prezenţă în Grecia. Compania se află în plin proces de extindere - pe langă operaţiunile din România, localizate în Bucureşti, ICAP a deschis, de asemenea, birouri în Sofia - Bulgaria şi în Belgrad - Serbia.
Pentru mai multe informaţii despre ICAP Romania puteţi contacta: Roxana TOMA, Tel +40-21 210 06 63, mobil 0740 145 126.
icap@icap.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/icap-romania/icap-romania-cea-mai-noua-filiala-a-icap-group