Degustări de vinuri la Iaşi - CrameleCopoului ViniCom

Iasi - 4 septembrie 2010

Comunicat tip General in Turism

Joi, 09 septembrie 2010, începând cu ora 11:00, CrameleCopoului din Iaşi va fi gazda evenimentului „Degustări de vinuri la Iaşi - CrameleCopoului ViniCom”, organizat de Agenţia de Turism Icar Tours.

Degustări de vinuri la Iaşi - CrameleCopoului ViniCom

În plin proces de modernizare, la mai puţin de un an de la lansare, CrameleCopoului are în portofoliu 18 sortimente de vinuri pentru a satisface preferinţe dintre cele mai variate. Fetească Regală, Riesling Italian sau Cabernet sunt vinuri care au încântat degustătorii încă de la debut. Brandul îşi propune să fie unul pentru toate gusturile, dovadă fiind şi gama variată pe care o oferă consumatorilor.

Aşa cum a afirmat deja, Icar Tours crede în potenţialul turistic ieşean şi se străduie, atât cât îi stă în putere, să contribuie la promovarea acestuia. Lansată prin campania Săptămâna Turismului la Iaşi, şi continuată prin evenimentul Degustări de vinuri la Iaşi – Crama Gramma, iniţiativa Icar Tours a fost foarte bine primită în mediul local, motiv pentru care agenţia de turism vine cu o invitaţie la un nou eveniment din seria Degustări de vinuri la Iaşi. De această dată vă aşteptăm în Dealul Copoului, la sediul CrameleCopoului ViniCom din strada Viticultorilor nr.6.

Evenimentul va reuni presa, reprezentanţi din industria hotelieră şi specialişti din domeniul vinurilor.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactaţi (Project Manager Icar Tours Wines- Raluca Luca, la adresa de e-mail pr@icar.ro sau la numărul de telefon 0745.028.888). Vă rugăm să utilizaţi aceleaşi date de contact şi pentru a confirma prezenţa dumneavoastră la eveniment până miercuri, 08.09.2010, ora 10:00.

Din pasiune pentru turism,

Florin Bărhălescu
Director General
Icar Tours

Despre Icar Tours

Icar Tours este prima agentie de turism acreditata pe bilete de avion din zona Moldovei. De peste 13 ani ne pliem pe nevoile clientilor nostri si le oferim servicii turistice la inalte standarde de calitate.

T: 0332 405 742
F: 0232 276 960
M: 0745 028 888
pr@icar.ro