iCentre România anunță creșteri spectaculoase

BUCURESTI - 14 martie 2016

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Tehnologie, Retail

iCentre România - Apple Premium Reseller, brand ce aparține grupului maltez Hili Ventures, anunță pentru 2015 dublarea cifrei de afaceri, la peste 9 milioane de lei.

Lansat în 2013, iCentre România s-a concentrat încă de la început să fie un partener de încredere pentru toți clienții săi și, cu ajutorul echipei sale de excepție, să le ofere acestora cel mai bun suport in alegerea unui dispozitiv Apple și în același timp să creeze o experiență de cumpărare memorabilă.

Inca de la deschiderea sa în România, iCentre a venit cu oferte competitive atât pentru gama de produse Apple cât și pentru celalalte branduri cunoscute pe care le comercializeaza, însă anul 2015 a fost mult mai efervescent din punctul de vedere al dezvoltarii companiei pe plan local. Una dintre cele mai importante decizii a fost deschiderea magazinului online www.icentre.ro care înregistrează, la mai puțin de 6 luni de la lansare, un succes deosebit și care contribuie cu peste 25% la veniturile totale ale companiei.

Un alt focus important îl reprezintă magazinul din Promenada Mall și calitatea experienței directe pe care clienții o au cu produsele Apple, aspect deosebit de important in alegerea pe care aceștia o fac. iCentre este mereu foarte atent la noile trenduri si tehnologii emergente, mărindu-și constant portofoliul de produse.

“Piața de gadget , smartphone și IT din Romania este într-o expansiune continuă iar potențialul de creștere pentru brandul iCentre este deosebit. Ne dorim să fim un jucator activ în piața de profil și un partener flexibil, prompt și de încredere pentru toți clienții noștri.

Ne-am impus un ritm rapid de creștere pentru urmatoarea perioadă, ținta noastră pentru urmatorii 3 ani fiind atingerea unei cote de piața de peste 10% pentru întreaga gamă de produse Apple și accesorii dedicate. Suntem concentrați pe dezvoltarea tuturor canalelor de business și implicit a comunicării și expansiunii brandului iCentre în România atât pentru segmentul B2C cât și pentru B2B. In acest moment B2B-ul reprezintă peste jumătate din veniturile noastre, lucru absolut remarcabil având în vedere că această linie de business a fost dezvoltată în ultimele 6 luni.” anunță Bogdan Mihalcea, Country Manager iCentre România.

Pentru 2016 planurile iCentre România sunt ambițioase, acestea prevăzând deschiderea unor noi magazine, extinderea portofoliului de produse și servicii comercializate și aducerea unor branduri consacrate în dezvoltarea de noi tehnologii, acțiuni cu care managementul companiei este sigur se va impune in fața competiției și va câștiga afinitatea clienților săi.

In calitate de Premium Reseller al Apple, iCentre garantează clienților săi cele mai bune servicii de vânzare și postvânzare a tuturor produselor și cel mai bun suport și experiența de cumpărare atât în magazinul propriu aflat in Promenada Mall cât și în magazinul online, www.icentre.ro.


Despre iCentre

iCentre este un Apple Premium Reseller ce iși desfasoara toate operațiunile in conformitate cu standardele internationale Apple și operează magazine în Promenada Mall, București și Allee, Arena și Mom Mall din Budapesta.

Filozofia iCentre – expertul tău local Apple – se regăsește atât la nivelul tehnologiei și a dispozitivelor, cât și al angajaților. Intreaga echipă oferă informații complete clienților, astfel încât selecția produsului potrivit să vină în întâmpinarea tuturor nevoilor. Toți consultanții iCentre au certificarea Apple Professionals.