Schimbari News Outdoor Romania

BUCURESTI - 23 iulie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Incepand cu data de 1 iulie 2009, News Outdoor Group a promovat trei membrii ai echipei sale din cadrul filialei din Romania, News Outdoor Romania (NORO).
Raluca Grigorescu si Jean Radulescu au fost promovati in functia de Director General Adjunct, iar Liviu Voicu a fost promovat in functia de Director de Vanzari.

Dupa o cariera construita in piata de publicitate OOH din Romania, Raluca Grigorescu a condus pana recent, departamentul de vanzari al firmei, fiind unul dintre cei mai tineri Directori de Vanzari din domeniul publicitatii stradale.

Jean Radulescu s-a alaturat acum cativa ani companiei News Outdoor Group, divizia de publicitate stradala a News Corporation, ocupand functia de Director de Dezvoltare, si avand deja o experienta impresionanta pe piata internationala de publicitate stradala.

Liviu Voicu s-a alaturat echipei News Outdoor Romania in 2004, si a contribuit in mod direct la pozitia actuala a companiei, aceea de lider lider al calitatii in piata romaneasca de publicitate stradala.

Despre Idea Expert Group

News Outdoor Romania dispune in prezent de peste 3.600 de fete publicitare pe intreg teritoriul tarii, deservind clientii in calitate de furnizor national si avand, in afara de biroul din Bucuresti, un numar de alte noua birouri regionale.
News Outdoor Romania este parte a comunitatii si partener al oraselor in care isi desfasoara activitatea. Compania este angajata in numeroase campanii sociale ale NGO-urilor si organizatiilor caritabile precum Centras sau United Way, oferind gratuit structuri publicitare in orasele in care aceste organizatii desfasoara campanii sociale. In nume propriu, News Outdoor Romania organizeaza regulat evenimente pentru copiii orfani si programe speciale pentru persoane defavorizate.

Contact:
Raluca Grigorescu
Director General Adjunct
News Outdoor Romania
E-mail: raluca.grigorescu@NewsOutdoor.ro

Raluca Comanescu
Director Comunicare
Idea Expert Group
E-mail: raluca@ideaexpertgroup.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/idea-expert-group/schimbari-news-outdoor-romania