3 factori in alegerea unui carucior de copii potrivit

BUCURESTI - 5 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Carucioarele de copii sunt de mai multe feluri: Carucioare standard , Carucioare sport , Carucioare 2 in 1, Carucioare 3 in 1, Carucioare gemeni, Carucioare tripleti.

Un carucior bun si bine ales va poate face viata foarte usoara.

Cand sunteti singura cu bebelusul , caruciorul poate fi prietenul dvs. sau in caz contrat chir si dusmanul dvs.

Sunt multi factori de care depinde ca un carucior pentru bebelusi sa fie aleagerea potrivita.

In sensul acesta am ales 3 dintre cei mai importanti factori in alegerea caruciorului potrivit pentru bebelusul dvs.

ROTILE CARUCIORULUI

Rotile caruciorului sunt cele mai importante la niste carucioare de copii. Cu roti alese foarte bine poti merge oriunde cu caruciorul , pe orice suprafata, pe asfalt, pietris, iarba, pietroaie, etc.Ele trebuie sa asigure stabilitatea caruciorului si o usoara manevrare.Pentru cei mai activi dintre dvs.cautati un carucior cu 3 roti daca doriti sa mergeti in parc sa alergati impreuna cu copilul dvs. Cel mai important la rotile unui carucior de bebelusi trebuie ca ele sa fie din cauciuc cu camera care sa poata fi umflate.

LOCUL DE DEPOZITARE A CARUCIORULUI

Fiecare doreste ca sa se poata duce la magazin si dupa ce face cumparaturile sa se intoarca acasa cu copilul iar cumparaturile sa aiba unde le pune pana cand ajunge acasa.Locul de depozitare trebuie sa fie destul de incapator pentru a stoca pampersi, biberoane cu apa, lapte, geanta cu schimburi..etc.Trebuie sa fiti siguri ca acesta nu cedeaza la prima sacosa mai grea pusa pe el.

Carucioarele de copii sunt de mai multe feluri: Carucioare standard ,Carucioare sport, Carucioare 2 in 1, Carucioare 3 in 1, Carucioare gemeni, Carucioare tripleti.

CADRUL CARUCIORULUI

Cadrul caruciorului este la fel de important ca si rotile.Greutatea este importanta dar si calitatea materialului. Trebuie sa vedeti ca daca este usor si facut dintr-un material foarte prost se poate rupe.

Cadrul perfect trebuie sa fie din aluminiu sau dintr-un aliaj usor.

Despre IdealBebe

IdealBebe.ro - comercializeaza o gama diversa de articole pentru copii, de la accesorii pentru bebelusi, jocuri si jucarii pana la carucioare, balansoare, produse de igiena si sanatate - toate pentru copilul tau ideal.

www.idealbebe.ro