Reinventeaza spatiul facand apel la tavanele casetate metalice

BUCURESTI - 27 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

Live site

Realizate din tabla galvanizata sau aluminiu, intr-o gama larga modele si culori, tavanele casetate metalice pot adauga spatiului de lucru un design spectaculos.
Sistemele de tavane casetate ofera avantaje în ceea ce priveste demontarea si înlesneste accesul rapid la zona de deasupra plafonului, în mod independent, atunci când este necesar.

Reinventeaza spatiul facand apel la tavanele casetate metalice

Gama sistemelor de tavane casetate metalice este foarte vasta de la  sisteme standard  cu placi pline sau placi cu proprietati acustice ridicate , sisteme speciale cu placi curbe sau in diferite forme geometrice, pana la sisteme cu placi complet deschise care permit circulatia aerului  si reflectia luminii  intr-un design revolutionar.

Panourile din diferite materiale alternative ca tabla galvanizata sau aluminiul , pot fi produse conform diverselor nevoi arhitecturale oferind  arhitectilor libertate în ceea ce priveste proiectarea cu optiuni nelimitate de culori, dimensiuni ,perforatii sau mici detalii de design.

 

Aria de folosire:

• Birouri
• Fabrici
• Spitale
• Aeroporturi
• Statii de Metrou
• Centre comerciale
• Restaurante

Avantaje:

 -Usor de instalat si manevrat       

-Usor de intretinut         

-Acces usor la instalatiile tehnice de deasupra tavanului       

Permit montajul diverselor accesorii (corpuri de iluminat, corpuri de ventilatie,corpuri de siguranta,corpuri de difuzare sonora)       

-Rezistenta la foc 45min.

Sistemele de tavane casetate metalice pot fi folosite din motive estetice sau functionale:

 

Pot reduce inaltimea spatiului sau pot izola termic .

Pot corecta caracteristicile fonice ale spatiului .

Pot ascunde instalatiile tehnice.

Pot mari timpul de interventie pentru evacuarea persoanelor in caz de incendiu.

Pot schimba radical designul spatiului.

Pot fi folosite in  spatii igienice.

Despre IDEEA PLUS SRL

Ideea plus ,este o companie de distributie din sfera amenajarilor interioare, infiintata in 2008. Distribuitor a celui mai mare producator din Turcia - ASPEN STRUCTURAL SYSTEMS LTD - este o companie dinamica pe piata din Romania, care are in centrul preocuparilor sale grija fata de client. ASPEN STRUCTURAL SYSTEMS LTD este liderul pietei din Turcia, si ofera un sprijin permanent companiei noastre prin experienta sa de peste 20 de ani in domeniu.
Angajamentul companiei fata de clientii sai este unul pe termen lung, iar eforturile acesteia se concentreaza in oferirea unor produse moderne si de calitate, care sa satisfaca nevoile cele mai variate.