All Inclusive Rent a car – de la Dacia la Ferarri – livrare gratuita non-stop

BUCURESTI - 22 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Social, Turism, Logistica/Transport

Descopera orasul cu serviciile All Inclusive Rent a car cu livrarea masinii gratuit la orice ora oriunde in Bucuresti si la aeroportul Baneasa.

All Inclusive Rent a car

All Inclusive Rent a car

Fie ca urmeaza sa te intalnesti cu un partener de afaceri, sa pleci la drum cu colegii sau vrei sa-ti impresionezi prietena de la prima intalnire, All Inclusive Rent a car iti ofera masina potrivita pentru orice ocazie.

Full-option, cu consum redus sau cu multi cai putere, de la Dacia, la Audi, Porsche sau Ferrari, suntem siguri ca parcul nostru de masini va fi pe placul dumneavostra.

Se ofera accesorii suplimentare: GPS, scaun pentru copil, incarcator mobil, sistem de aer conditionat, incalzire a scaunelor, etc

All Inclusive Rent a car va poate pune la dispozitie un sofer aditional, in cazul in care nu aveti permis de conducere sau doriti sa va relaxati pe scaunul din dreapta, bucurandu-va de calatorie. Mai mult, soferul nostru va sta la dispozitie cu informatii complexe despre viata de noapte din Bucuresti, prezentandu-va cele mai importante locuri de atractie: cluburi, spa-uri, restaurante.

 

Pentru mai multe detalii va rugam vizitati: http://www.bucurestirentacar.ro

Taguri: rent a car