Promovarea furnizorilor de verighete din Romania

BUCURESTI - 25 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

www.verighete-aur.com - verighete din aur direct de la furnizori

Promovarea furnizorilor de verighete din Romania

Avand deja experienta in domeniu, am studiat cu atentie ofertele site-urilor ce propun diferite strategii de promovare a verighetelor in mediul online si astfel s-a nascut www.verighete-aur.com o prezenta online pentru furnizorii de verighete din Romania. 

Vizitatorii site-ului www.verighete-aur.com au acces la o baza de date cu verighete de la cei mai importanti furnizori din domeniu cu precizarea ca oricine poate comanda o verigheta in urma vizualizarii acesteia prin trimitere directa catre pagina furnizorului.

Conform statisticilor oferite de Google, cel mai important motor de cautare, am aflat ca înainte de a cumpara verighetele propriu-zise, clientii se informeaza online. Va prezentam mai jos statistici referitor la cele mai importante cautari din domeniu.

- verighete – 14.800 de căutări / lună;

- verighete aur - 4.400 de căutări / lună;

- verighete ieftine - 1.600 de căutări / lună;

- verighete aur alb - 1.600 de căutări / lună;

- modele verighete - 1.000 de căutări / lună;

- verighete aur galben - 390 de căutări / lună;

- verighete aur ieftine - 290 de căutări / lună;

- verighete aur alb ieftine - 58 de căutări / lună.

Site-ul beneficiaza de o promovare agresiva pentru toate cautarile de mai sus, la unele dintre ele fiind deja prezent pe prima pagina din Google.ro.

Vizitatorii care ajung pe site sunt 100% interesati de verighete. Ei acceseaza site-ul din diverse surse de trafic precum: Google, Yahoo, Bing, Facebook, Communicate de presa, Articole, Forumuri, site-uri de profil, etc.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati: office@iHome.ro

Va multumim!