KAIZEN INDIVIDUAL PENTRU TINERI MANAGERI!

BUCURESTI - 29 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate, Retail

O dată cu organizarea celei de-a IX-a ediții a KAIZEN Manager Club, întâlnire ce își propune să reunească, trimestrial, managerii de Top și specialiștii în KAIZEN-LEAN Management orientați să contribuie la promovarea culturii îmbunătățirii continue a performanței în societatea românească, Institutul KAIZEN®România a lansat un nou program de dezvoltare personală: ”KAIZEN Individual pentru Tineri Manageri”.

Oferim  o Valoare  Unică partenerilor români de afaceri  prin abordarea holistică a Managementului  KAIZEN pe întreaga dimensiune a existenței umane individuale, organizaționale, sociale și a mediului natural.

Oferim o Valoare Unică partenerilor români de afaceri prin abordarea holistică a Managementului KAIZEN pe întreaga dimensiune a existenței umane individuale, organizaționale, sociale și a mediului natural.

Întrucât, Managementul Individual KAIZEN ar trebui să fie prealabil aplicării KAIZEN în companie, acest program se adresează tinerilor manageri dintr-o companie care este interesată să accelereze  performanța acestora prin formarea abilităților de management individual, strategic și diurn  a „tinerelor speranțe”.

Acest produs a fost experimentat încă din anul 2006, însă, într-o formulă complementară, în cadrul cursurilor Kaizen pentru oameni și organizații, cursuri care urmăresc dezvoltarea caracteristicii de leadership a Top Managementului pentru a îmbunătăți performanțele echipei manageriale și, implicit, performanțele companiei.

O primă reușită în  implementarea Managementului KAIZEN®  strategic și operațional, atât la nivel individual cât și organizațional, s-a realizat în cadrul companiei Supremia Grup, companie din Județul Alba.  Institutul KAIZEN® România, a demarat acest program de implementare încă din anul 2011, iar rezultatele acestei acțiuni pot fi vizibile de la intrarea în companie deopotrivă cu spațiile de producție și birouri.

Astăzi, ”găsim” în compania Supremia o încurajatoare motivare a personalului, atât direct cât și indirect productiv,  de a îmbunătăți și inova continuu produsele și procesele sale. Compania este lider în România pe piața ingredientelor alimentare și, totodată, un important contribuitor la dezvoltarea economică a  județului Alba.

Putem concluziona faptul că această noua abordare a Managementului KAIZEN®  reprezintă o gândire constructivă, orientată spre performanță de vârf, atât individuală cât și la nivel de companie și,  în acest mod, toți putem contribui la schimbarea în bine a proceselor și a mediului.

Despre KAIZEN INSTITUTE ROMANIA

Institutul KAIZEN este o organizaţie globală care operează în Europa, Africa, Asia-Pacific şi America şi care a fost înfiinţată de Masaaki IMAI în 1985.

Ne adresam atat Liderilor din Romania care au descoperit calea de succes prin KAIZEN® - LEAN Management, cat si celor care doresc sa obtina reducerea costurilor, o calitate mai buna, profit mai mare, flexibilitate la cerintele pietei si performante semnificative in cadrul companiei.

Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ikar-management-consult1/kaizen-individual-pentru-tineri-manageri