Produse grecesti la tine acasa

BUCURESTI - 30 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Cel mai vechi şi definitoriu ingredient al bucătăriei greceşti este uleiul de măsline; el dă gustul caracteristic şi este folosit la orice fel de mâncare, sau desert.
Nutriţioniştii socotesc mâncarea mediteraneană a Greciei ca fiind cea mai sănătoasă din Europa. Nu este doar sănătoasă, ci şi foarte gustoasă şi cu o personalitate puternic conturată.

Magazinul Etnic se alatura dumneavoastra in lupta impotriva alimentelor nesanatoase, pline de conservantii si E-uri. De aceea avem o lista variata de alimente sanatoase, alimente fara conservanti si produse asa cum bunicii nostrii le preparau, afumate sau in saramura si uscate. Se poate sa mancam sanatos si gustos de aceea :

 

    Magazinul Etnic va asteapta cu o gama larga de produse naturale, produse cu traditie romaneasca si greceasca, cum ar fi: rulada din curcan, prepelite umplute cu ficatei, pastrama de iepure, pastrama de vite,, pastrama de oaie, pipote curcan afumate, rulada din pui etc. Produse romanesti din peste sunt dealtfel naturale 100%, Batog, Rulada din pastrav, Icre fara conservanti.
    Produse din Grecia, fructe de mare: salata  caracatita, salata  scoici, salata crab, salata calamari, Peste : gavros marinat, anshoa, ton , scrubi feta, regga file, cod file, somon.Bineinteles, nelipsitul iaurt de capra se regaseste  impreuna cu celelalte produse lactate bine cunoscute precum tzatziki, haluimi (branza pentru gratar), crema de branza mamouri, branza de capra si feta, acestea sunt doar o parte din produsele cu care va asteptam la noi in magazin, in B-Dul Decebal.