Rochii de seara elegante cu reducere prin programul de fidelitate lansat de Il Segno

BUCURESTI - 26 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

In plin sezon al nuntilor, doamnele si domnisoarele au de acum posibilitatea, sa isi achizitioneze rochii de seara si rochii elegante de ocazie de la magazinul Il Segno si sa beneficieze de reduceri semnificative la acestea, prin intermediul noului program de fidelitate lansat de magazinul Il Segno,

Rochie de seara SA50323

"Pentru ca toate clientele sunt importante pentru noi, am lansat acest VIP Card care va fi oferit gratuit clientelor. Dorim pe aceasta cale ca experienta lor in calitate de cumparator sa se imbunatateasca pe zi ce trece."

Corina Balaban, CEO Il Segno

Rochii de seara cu reducere prin VIP Card de la Il Segno. Il Segno, magazinul cu rochii elegante de ocazie si  rochii de cocktail , a lansat incepând cu data de 25 iunie 2013 un program de fidelitate pentru clientele sale. Acestea pot beneficia de un pret preferential in momentul in care achizitioneaza o rochie de seara sau de cocktail din magazin. Programul a fost special creat pentru a răsplăti loialitatea clientelor.

"Pentru ca toate clientele sunt la fel de importante pentru noi, am lansat acest VIP Card care va fi oferit gratuit clientelor magazinului. Dorim pe aceasta cale ca experienta lor in calitate de cumparator sa se imbunatateasca pe zi ce trece." a declarat Corina Balaban, CEO Il Segno.

Detinerea unui VIP Card ii atesta persoanei respective pozitia de client special, drept urmare, beneficiaza de reduceri semnificative la orice rochie de seara si de cocktail cumparata din magazinul Il Segno chiar de la prima cumparatura efectuata.

Ce este VIP CARD-ul IL SEGNO ?

"Programul VIP Card este o modalitate de a le rasplati pe cele care sunt constant alaturi de noi. Si vom face acest lucru prin diverse metode cum ar fi preturi preferentiale la rochiile de seara, reduceri, diverse surprize si cadouri, prioritate in rezervarea anumitor rochii de ocazie cu stoc limitat" a mai adaugat Corina Balaban

Dintre beneficiile pe care VIP Card-ul le aduce, putem aminti:

-Preturi reduse permanent cu pana la 30% pentru gama de rochii de seara si rochii de cocktail din stoc.
    -Accesul la diverse promoti, inscrieri gratuite la competitii, vouchere de reduceri.
    - Intaietate in rezervarea produselor cu stoc limitat si la acele modele de rochii elegante care urmeaza sa fie lansate.Transport gratuit in 48 de ore de la lansarea comenzii si taxa de ramburs gratuita.
    - Retur si schimbul produsului gratuit.

" Oferim clientelor posibilitatea de a-si face gratuit un card de fidelitate prin care sa beneficieze de reduceri la rochiile de seara din stoc. Continuam astfel strategia de dezvoltare orientata catre client care pune in centrul activitatii companiei satisfacerea nevoilor clientelor noastre" declara Corina Balaban, CEO Il Segno.

Magazinul Il Segno a fost deschis in luna august a anului trecut, iar de atunci pana in prezent a reusit sa atraga luna de luna un numar impresionant de cliente. In showroom-ul din strada Stirbei Voda 53-55 clientele pot admira peste 100 de modele de rochii de ocazie elegante, rochii de cocktail si rochii de seara lungi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/il-segno/rochii-de-seara-elegante-cu-reducere-prin-programul-de-fidelitate-lansat-de-il-segno