HP creeaza o noua organizatie prin unirea grupurilor Imaging & Printing si Personal Systems

BUCURESTI - 18 ianuarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

HP a anuntat ca a unit grupurile Imaging and Printing si Personal Systems pentru a accelera cresterea profitabilitatii, controla forta portofoliului si consolida pozitia pe piata.

Pentru a continua sa le ofere investitorilor transparenta si vizibilitate asupra performantelor financiare, raportarea segmentului extern al HP nu va fi modificata.
Noua organizatie Imaging and Personal Systems Group (IPSG) va fi condusa de Vyomesh Joshi, un veteran cu o vechime de 24 de ani in HP, care a fost timp de trei ani vicepresedinte executiv al unitatii Imaging and Printing Group.
Duane Zitzner, fostul vicepresedinte executiv al Personal Systems Group, care a lucrat la HP in ultimii 15 ani, s-a pensionat. In varsta de 57 de ani, Zitzner a jucat un rol important in succesul HP.
“In ultimii ani, Duane a condus organizatia Personal Systems Group cu rezultate deosebite, inregistrand in fiecare an imbunatatiri ale profitabilitatii”, spune Carly Fiorina, presedinte si director executiv al HP. “El a stabilizat cu succes afacerea, a dezvoltat-o, a facut-o profitabila si o lasa intr-o stare sanatoasa pentru ca Vyomesh sa continue imbunatatirile”.
“Vreau sa ii multumesc lui Duane pentru numeroasele sale contributii la succesul HP si ii doresc ani de pensie minunati”, a spus Fiorina.
Zitzner va lucra cu Joshi (50 de ani) pentru realizarea lina a tranzitiei.
Noua unitate IPSG
IPSG reuneste unitatea HP Imaging and Printing Group, responsabila pentru afacerile cu imprimante, dispozitive de imagistica si consumabile, proiectoare si camere digitale, cu unitatea Personal Systems Group, care include PC-uri desktop si notebook, produse handheld, echipamente de stocare personale si statii de lucru.
Noua organizatie IPSG va maximiza eficienta, va accelera viteza de aparitie pe piata si va intensifica competitivitatea. Unirea unitatilor Imaging and Printing Group si a Personal Systems Group se bazeaza pe colaborarea deja existenta intre cele doua organizatii. Parteneriatul rezultat din initiativele Big Bang si de divertisment digital ale companiei, ca si din pachetele comune de solutii destinate pietei de consum si segmentului firmelor mici si mijlocii.
“Nu exista persoana mai potrivita sa conduca noua organizatie ca Vyomesh Joshi. Sub conducerea sa, unitatea Imaging and Printing Group a devenit o afacere profitabila de 24 mld. USD, care domina piata in aproape toate categoriile in care este prezenta”, a continuat Fiorina. “Implicarea sa in organizatia nou creata ne va permite sa atingem nivele superioare de perfomanta”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-creeaza-o-noua-organizatie-prin-unirea-grupurilor-imaging-printing-si-personal-systems