HP isi completeaza seria de playere muzicale digitale cu dispozitive iPod shuffle

BUCURESTI - 7 iulie 2005

Comunicat tip General in IT&C

HP a anuntat ca a adaugat familiei sale de playere muzicale digitale echipamente iPod shuffle (in care redarea cantecelor se face in mod aleator dintr-o lista).

HP ofera doua modele de astfel de dispozitive: o versiune la 512 megabytes (MB), care asigura stocarea a 120 de cantece si o alta la 1 gigabyte (G B), care permite stocarea a 240 de cantece(1).
Dispozitivul Apple iPod shuffle de la HP, cel mai accesibil iPod pana la aceasta data, le permite utilizatorilor sa beneficieze de muzica preferata intr-un milion de modalitati diferite. Mai mic si mai usor decat un pachet de guma, Apple iPod shuffle de la HP dispune de o curea proprie, astfel incat este gata de a fi folosit de indata ce a fost scos din cutie.
Apple iPod shuffle de la HP foloseste cu usurinta functia AutoFill de la iTunes, care selecteaza automat cantece din biblioteca de muzica a utilizatorului, asigurand alimentarea dispozitivului printr-un singur clic.
Utilizatorii pot sa incarce si transfere muzica de pe PC-ul propriu pur si simplu prin conectarea dispozitivului Apple iPod shuffle de la HP la portul USB. Dispozitivul poate fi folosit si ca unitate USB flash portabila pentru stocarea fisierelor personale sau copierea lor pe alte calculatoare.
In afara Apple iPod shuffle de la HP, HP ofera:
•mini Apple iPod de la HP la 4 GB si 6 GB
•Apple iPod de la HP la 20 GB si 60 GB
•pachet de 10 tatuaje tiparibile HP pentru iPod
•pachete de 5 tatuaje tiparibile HP pentru mini iPod
Suportul pentru clienti- HP Total Care - acopera toate modelele Apple iPod de la HP si include un an de suport pentru telefon si garantie de un an. Apple iPod shuffle de la HP este disponibil deja online la hpshopping.com pentru clientii din Statele Unite si Canada si va fi in curand disponibil si in lanturile de magazine Radio Shack, Sears si Wal-Mart.

(1) 1 GB = 1 miliard bytes. Capacitatea formatata actuala este inferioara. Capacity based on 4 minutes per song and 128-Kbps AAC encoding.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-isi-completeaza-seria-de-playere-muzicale-digitale-cu-dispozitive-ipod-shuffle