HP si Seiko I Infotech produc si promoveaza imprimante de format mare pentru afisajul stradal

BUCURESTI - 13 septembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

HP si Seiko I Infotech au anuntat semnarea unui contract OEM (original equipment manufacturer) original pentru producerea si promovarea in comun pe piata a imprimantelor de format mare, cu solvent, destinate in special pietei de tiparire grafica pentru afisajul stradal.

Contractul, cu o durata de cativa ani, permite HP sa-si extinda portofoliul de produse pentru cleintii din domeniul graficii, care trebuie sa realizeze volume moderate de lucrari pentru exterior, cu un inalt nivel calitativ si cu o durabilitate ridicata, de tipul reclamelor, banerelor si lucrarilor grafice pentru autovehicule.
Seiko I Infotech va produce, folosindu-si tehnologia si experienta vasta, imprimante noi pentru utilizarea exclusiva de catre HP. Activitatile de marketing, vanzari si distributie, precum si consumabilele vor fi asigurate de HP. Primele produse vor fi disponibile in 2006.
“Cautam un partener care sa poata asigura nivele de calitate a imprimarii, usurinta in utilizare si performantele cu care sunt obisnuiti clientii HP”, declara Enrique Lores, vicepresedinte si director general pentru imprimantele de format mare din cadrul diviziei HP de sisteme de solutii de imprimare si prelucrare a imaginilor (Imaging and Printing Group). “Parteneriatul cu Seiko I Infotech ne permite sa ne extindem rapid prezenta pe piata afisajului durabil pentru exterior”.
Noile produse vor completa oferta existenta de produse HP de format mare pentru piata outdoor, care include imprimantele HP Designjet 5500 UV si imprimantele de format mare si super-mare recent achizitionate de la Scitex Vision.
“Reteaua de distributie a HP, resursele mondiale si portofoliul bogat de solutii de imprimare si prelucrare a imaginilor fac acest parteneriat sa fie unul de tip win-win pentru furnizorii de servicii de imprimare”, sustine Eiichi Ishihama, presedinte si director executiv al Seiko I Infotech. “Suntem multumiti de incheierea acestui contract prin care oferim tot ce este mai bun clientilor nostri si pietei afisajului pentru exterior”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-si-seiko-i-infotech-produc-si-promoveaza-imprimante-de-format-mare-pentru-afisajul-stradal