NOI ETAPE IN COLABORAREA DINTRE VECTOR SOFTWARE SI ORANGE

BUCURESTI - 6 iulie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Vector Software, partener certificat Oracle, anunta finalizarea in lunile iunie si iulie a doua proiecte implementate la Orange Romania: adaugarea de extensii la sistemul ERP Oracle si pregatirea pentru denominare a unei parti a acestor extensii.

NOI ETAPE IN COLABORAREA DINTRE VECTOR SOFTWARE SI ORANGE

Colaborarea Vector Software cu Orange Romania - liderul pietei de comunicatii mobile locale, cu cea mai larga acoperire, un pionier al tehnologiilor moderne, precum EDGE, BlackBerry, WirefreeTM Broadband si, in viitorul apropiat, 3G – a inceput in mai 2004 cu un proiect de implementare a unor extensii la sistemul ERP (Enterprise Resource Planning) existent bazat pe Oracle Applications.
Cresterea numarului de clienti, diversificarea ofertei de servicii, obligativitatea respectarii reglementarilor locale si internationale, atentia deosebita acordata asigurarii calitatii au determinat necesitatea extinderii sistemului ERP prin adaugarea de functionalitati care privesc fluxurile de aprovizionare si permit aprobarea la plata si plata facturilor primite de la furnizori in mod securizat, cu drepturi stabilite in functie de fluxurile interne de business ale Orange.
In prezent, sistemul asigura respectarea fidela a principiilor impuse de reglementarile Sarbanes-Oxley pentru companiile listate la bursele de valori, permitand astfel Orange sa obtina auditurile interne si externe privind securitatea si separarea responsabilitatilor interne privind asigurarea sigurantei informatiilor.
De asemenea, extensiile adaugate permit exportul automat al platilor introduse in sistem catre bancile cu care lucreaza Orange Romania, precum si importul automat al extraselor de cont bancar in vederea confirmarii platilor introduse anterior.
“Prin acest proiect Orange a mai integrat o parte din fluxurile interne in sistemul ERP bazat pe Oracle Applications, eliminand astfel necesitatea unor sisteme externe care sunt dificil de intretinut si sincronizat cu baza de date principala si necesitatea de introducere a datelor in mai multe sisteme”- subliniaza Radu Pencea, director de consultanta la Vector Software.
Pana la mijlocul lunii iulie, Vector va finaliza si proiectul de pregatire pentru denominare a unei parti din extensiile existente ale sistemului Oracle de la Orange Romania.
“Noile imbunatatiri aduse sistemului ERP ne permit o gestiune mai eficienta a afacerii, asigurandu-ne flexibilitatea, eficienta si simplitatea de care avem nevoie pentru a face fata pe o piata cu un inalt grad de competitivitate” - afirma Luc Solente, Director Financiar Orange Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/noi-etape-in-colaborarea-dintre-vector-software-si-orange