Primul training pentru resellerii SMC Networks din Romania

BUCURESTI - 11 iunie 2004

Comunicat tip General in IT&C

In data de 9 iunie 2004, a avut loc la Bucuresti, la hotelul Athenee Palace Hilton, primul training organizat in Romania pentru resellerii SMC Networks inscrisi in programul de parteneriat Di@log.

Primul training pentru resellerii SMC Networks din Romania

SMC Networks crede in valoarea partenerilor de afaceri prin intermediul carora se realizeaza in totalitate vanzarile companiei si al caror aport este crucial la succesul acesteia. Activitatea partenerilor este sustinuta prin asigurarea unui nivel optim de servicii si suport, precum si a unui numar important de beneficii. Vehiculul cheie prin care SMC Networks si partenerii sai de afaceri opereaza si furnizeaza clientilor solutii este Programul de parteneriat Di@log. Acesta prevede trei nivele de membri: silver, gold si platinum, calificarea pentru fiecare nivel facandu-se in functie de realizarile fiecarui partener. Beneficiile precum si suportul tehnic si de vanzari acordate de companie variaza in functie de nivelul de parteneriat.

Inscrierea unei firme in programul Di@log si accesul la informatiile necesare resellerilor se realizeaza prin intermediul unui portal dedicat – My Di@log portal - care asigura si facilitati de instruire online si de testare in vederea certificarii printr-un program de e-training.

Evenimentul de la Bucuresti este prima intalnire a reprezentantilor SMC Networks cu cei peste 60 de reselleri din Romania inscrisi in programul Di@log, apartinand canalelor de distributie ale firmelor Flamingo si Omnilogic, cei doi distribuitori locali.

Din partea SMC Networks, au fost prezenti Daniela Enghel, Sales Manager pentru Europa de Sud-Est si Richard Schaertl, Technical Support Engineer.

Trainingul a avut un caracter tehnic, temele prezentate - „Switch-uri administrabile & VDSL” si „Solutii wireless pentru mediul enterprise si piata SOHO” – abordand atat aspecte tehnologice, cat si descrierea gamei de produse noi a SMC.

Evenimentul a inclus doua workshop-uri – „Integrarea comunicatiilor prin si fara cablu” si „Conectivitatea wireless/Bridging” – in cadrul carora s-au realizat si analizat solutii practice de interes pentru clientii de pe piata romanesca.

In cadrul trainigului a fost inclusa si o sesiune de testare in vederea certificarii.

„Sunt foarte multumita de aceasta prima intalnire cu reselleri SMC Networks din Romania”, a declarat Daniela Enghel. „Am putut afla care sunt problemele cu care se confrunta acestia, care sunt aspectele pe care si le doresc a fi imbunatatite in relatia noastra de colaborare, care sunt temele despre care doresc sa fie mai bine informati si vom incerca sa raspundem cat mai prompt la solicitarile lor. Acest training este primul dintr-o serie de evenimente care vor contribui la realizarea unei legaturi mai stranse dintre SMC si resellerii sai din Romania, in scopul imbunatatirii rezultatelor acestora si a cresterii cotei produselor SMC pe piata romaneasca”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/primul-training-pentru-resellerii-smc-networks-din-romania