Software-ul HP OpenView de modificare si configurare a fost listat in quadrantul “Leader” pentru distributia produselor software de birou

BUCURESTI - 1 septembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

HP a anuntat ca solutiile de management al modificarilor si configurarilor din HP OpenView au fost listate in quadrantul “Leader”realizat de firma de cercetare Gartner, in urma evaluarii pietei de distributie a produselor software de birou.

Gartner Magic Quadrant evalueaza furnizorii in functie de complexitatea viziunii lor – dimensiunea si functionalitatea liniei de produse, implementarile de succes si abilitatea de a raspunde cerintelor prezente si viitoare ale utilizatorilor– precum si de capacitatea de executie, care include service si suport, cota de piata si puterea financiara etc. In aprilie 2004, HP a achizitionat firma Novadigm, furnizoarea solutiei de management al modificarilor si configurarilor si a integrat produsele acesteia, inclusiv solutiile de management Radia, departamentul HP Software.
“In prezent, clientii pot obtine mai multe beneficii de la functiile automatizate ale software-ului de management al modificarilor si configurarilor, oferit pana de curand in exclusivitate de Novadigm”, spune Todd DeLaughter, vice-presedinte si director general al HP Management Software Organization. “Folosind puterea combinata a portofoliului de software de management HP OpenView si expertiza HP in procesele de management al serviciilor IT, clientii nostri pot beneficia de solutii de management automatizate si de cele mai bune proceduri necesare imbunatatirii agilitatii si obtinerii de avantaje in urma schimbarii”.
Conform Gartner, liderii sunt furnizori care au in prezent rezultate bune, au o viziune clara asupra orientarii pietei si isi dezvolta in mod activ competentele pentru sustinerea in continuare a pozitiei de lider de piata. Raportul subliniaza de asemenea ca furnizorii care si-au mentinut pozitia au reusit acest lucru prin cresterea continua a capacitatii de satisfacere a necesitatilor in permanenta schimbare ale organizatiilor IT (Information technology) si folosirea propriilor instrumente in acest proces. Aceste solutii pentru distributia produselor software reprezinta o componenta strategica a procesului de transformare a infrastructurii organizatiilor IT de la una pasiva, reactiva, bazata pe sarcini la alta proactiva, neintrerupta, bazata pe servicii(1).
Componenta a portofoliului software HP OpenView, seria HP OpenView Management, incluzand solutiile Radia, automatizeaza managementul intregului ciclu de viata al software-ului si al altor produse digitale care functioneaza pe calculatoare desktop, laptopuri si servere. Functia de management asigura implementarea, in mod automat, a modificarilor si adaptarea configuratiei pentru asigurarea compatibilitatii, in conformitate cu regulile specificate, permitand organizatiilor IT sa-si diminueze costurile de administrare, sa imbunatateasca fiabilitatea si sa accelereze implementarea modificarilor in produsele software pe care le utilizeaza.
Informatii suplimentare despre HP OpenView Management Suite folosind Radia sunt disponibile la www.managementsoftware.hp.com/solutions/ascm/index.html.

(1) Gartner, Inc. 2004 Desktop SD MQ Criteria – “For the life cycle of your user’s config, Silver and Colville”, 23 iunie 2004.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/software-ul-hp-openview-de-modificare-si-configurare-a-fost-listat-in-quadrantul-leader-pentru-distributia-produselor-software-de-birou