Tehnologia HP color-locking “imbunatateste” calitatea hartiei de imprimanta

BUCURESTI - 22 septembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Tehnologia proprietara asigura un negru mai intens si mai multa luminozitate textului si graficii color, fata de hartia obisnuita.

HP a anuntat cresterea calitatii tipariturilor color datorita combinatiei intre caracteristicile noii hartii si tehnologia proprietara color-locking. Hartia HP Advanced le permite utilizatorilor sa obtina printuri care se usuca rapid si au o rezistenta superioara la contactul cu apa.
Tehnologia color-locking include doua substante aditive care ajuta la pastrarea colorantilor cernelii HP aproape de suprafata hartiei, determinand in cazul alb-negru, imprimarea textului cu un negru mai intens si, in cazul color, tiparirea textului si elementelor grafice in culori mai vibrante. Aspectul imaginilor color este intens si viu, iar suprafetele continue sunt mai netede si mai uniforme.
In afara imbunatatirii calitatii imaginii, aditivii cresc foarte mult rezistenta la apa, prevenind patarea sau intinderea culorii in cazul contactului cu aceasta. Timpul scurt de uscare a cernelii permite manevrarea hartiei imediat dupa tiparire, riscul de intindere fiind minim.
“Noua hartie HP Advanced, realizata in colaborare cu International Paper, lider mondial in industria hartiei, este ideala atat pentru utilizatorii individuali, cat si pentru firmele mici si mijlocii, care doresc documente de calitate superioara”, a declarat William K. Smith, vicepresedinte si direcor general al departamenului pentru mediile de tiparire al grupului HP Imaging & Printing. “Aceasta lansare extinde portofoliul de hartie al HP, facand mai usoara si accesibila pentru clienti tiparirea de calitate superioara a documentelor color”.
Chiar daca cea mai importanta imbunatatire este vizibila in cazul imprimantelor inkjet, HP Advanced Paper este de asemenea testata pentru utilizarea fara probleme cu toate echipamentele de birou destinate tiparirii, precum imprimantele laser, copiatoarele si faxurile.
Hartia HP Advanced va fi disponibila din luna ianuarie 2005.
Mai multe informatii despre consumabilele de tiparire sunt disponibile la www.hp.com/go/printsupplies.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/tehnologia-hp-color-locking-imbunatateste-calitatea-hartiei-de-imprimanta