Imaginarium deschide un nou magazin

BUCURESTI - 26 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

S.C. Tritex Design S.R.L isi continua planul de consolidare si expansiune nationala pentru brand-ul Imaginarium.
Noul magazin se afla in City Park Mall,B-dul Alexandru Lapusneanu nr 116 C Constanta, cel mai cunoscut centru comercial din acest oras.

Imaginarium deschide un nou magazin

Bucuresti , 26 noiembrie 2012. Tritex Design SRL, master francizor Imaginarium, brand-ul spaniol specializat in jucarii si produse pentru copii, isi continua planul de dezvoltare si consolidare la nivel international prin deschiderea unui magazin in centrul comercial City Park Mall din orasul Constanta.

Acest nou magazin dispune de o suprafata de 160 m2, care va gazdui produsele noii colectii Imaginarium Toamna- Iarna 2013.

In principiu, este vorba despre un nou spatiu magic, plin de culoare si emotii, in care atat copiii, cat si parintii vor trai o experienta unica.

Aceasta inaugurare de magazin face parte din planul de crestere si expansiune al Imaginarium, care presupune atat intrarea pe noi piete, cat si deschiderea de noi magazine in tarile in care este deja prezent, asa cum este cazul Romaniei, unde sunt deja 4 magazine in Bucuresti.

Noul magazin din Constanta reprezinta un pas inainte facut pe piata din Romania, acesta venind in intampinarea cerintelor clientilor nostri, care isi doreau ca Imaginarium sa fie prezent si in orasul lor.

Despre Tritex Design SRL

Imaginarium este o companie fondata in anul 1992 la Zaragoza, fiind pioniera in dezvoltarea conceptului de joc drept forma de cunoastere si invatare pentru copii, oferind cea mai buna garantie si siguranta a produselor sale, precum si un model original, care le face unice si exclusive. Conceptul Imaginarium si marca sa exclusiva, Itsimagical, cuprind valori fundamentale pentru viata celor mici: educatie si formare, veselie si energie, imaginatie, creativitate, stimuli intelectuali. Produsele noastre sunt adaptate nevoilor parintilor si copiilor, favorizeaza petrecerea timpului in familie si asigura cel mai inalt nivel de siguranta si calitate.
Astazi, are puncte de vanzare in 28 de tari de pe patru continente, iar in Romania este prezenta prin Tritex Design. Primul magazin a fost deschis in aprilie 2009 in Militari Shopping Center, Galeria Auchan, Bd. Iuliu Maniu nr. 546-560, urmat de magazinele deschise in Sun Plaza, Bd Vacaresti nr. 391, Baneasa Shopping City, Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 42D si cel din Afi Palace Cotroceni, Bd. Vasile Milea nr. 4.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/imaginarium-romania/imaginarium-deschide-un-nou-magazin