Imaginarium isi continua expansiunea, prin deschiderea unui nou magazin in AFI COTROCENI

BUCURESTI - 12 septembrie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, Retail

•Imaginarium , compania specializata in oferirea de solutii pentru dezvoltarea intelectuala a copiilor deschide cel de-al patrulea magazin in Centrul Comercial AFI Cotroceni
•Astfel, binecunoscutul brand spaniol işi continua planul de extindere in Romania prin partenerul sau Tritex Design.
•Compania este prezenta in 30 de tari cu peste 330 de magazine si peste 600 puncte de vanzare.

Imaginarium

Imaginarium, compania specializata in oferirirea de soluţii pentru a ajuta dezvoltarea intelectuala a copiilor, a  deschis portile noului  magazin in AFI COTROCENI .Cu acest nou magazin Imaginarium isi continua planul de expansiune in 2011 pe o piata competitiva, cu populatie tanara si un sectorul  de retail cu potential mare.

Magazinul situat in AFI Cotroceni este un spatiu modern , plin de culoare , pentru a exprima valorile Imaginarium cu toata intensitatea, valori care se bazeaza pe utilizarea jocurilor si jucariilor pentru educatia copiilor. Valori care diferentiaza brandul spaniol  in peste 30 de tari, si care au transformat brandul Imaginarium intr-una din marcile pentru copii,de renume pe plan international . In acest nou magazin , parintii si copii deopotriva,  se vor bucura atat de colectiile exclusive Imaginarium  precum si de serviciile pe care brandul le ofera , intr-o experienta de cumparare placuta si de neuitat.

Odata ce ai trecut de portilde duble, noul magazin de  145 metri patrati este un spatiu atractiv,in care parintii si copiii vor gasi cea mai buna selectie din setul unic de produse si servicii Imaginarium, care inglobeaza valori precum educatia, creativitatea, distractia, stimularea intelectuala si timpul de calitate petrecut in familie – totul la cel mai inalt nivel de calitate si siguranta, la cel mai bun pret de pe piata.

Acest nou magazin Imaginarium ofera consumatorilor romani sansa de a se bucura de o gama variata de produse si servicii intr-un spatiu care maximizeaza placerea de a cumpara cu noi emotii si experiente .

Bogdan Consulea,  CEO Imaginarium Romania, si-a exprimat satisfactia sa profunda cu lansarea acestui nou proiect , mai ales posibilitatea de a crea un loc de intalnire in AFI COTROCENI, un spatiu unic in care familiile pot profita din plin de sfaturi valoroase de  la expertii in copii,educatie si de petrecere a timpului liber, precum si de a primi cele mai bune solutii si recomandari pentru achizitionarea cadourilor.

Despre Tritex Design SRL

Imaginarium este compania cu cea mai mare extindere la nivel global, dedicata jucariilor şi jocurilor educative pentru copii şi familiile lor. Scopul companiei este de a continua sa isi consolideze pozitia pe pietele existente si de a avansa cu extinderea pe plan international.Fondata in Zaragoza in 1992, compania are in prezent peste 1000 puncte de vanzare in 28 de ţari. In Romania Imaginarium este reprezentata din 2009 prin Tritex Design .
Magazinele Imaginarium:

Imaginarium Militari Shopping Center, Bd. Iuliu Maniu 546-560 ,Sector 6 Tel 021 380 88 30

Imaginarium Sun Plaza , Bd Vacaresti nr. 391, Sector 4 ,Tel 021 780 72 72

Imaginarium Baneasa , Sos. Bucuresti – Ploiesti nr 42D, Sector 1, Tel 021 361 16 66
Imaginarium AFI Cotroceni Bd. Vasile Milea nr 4, Etaj 1 , Sector 4 , Tel 021 448 19 19

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/imaginarium-romania/imaginarium-isi-continua-expansiunea-prin-deschiderea-unui-nou-magazin-in-afi-cotroceni