Imaginatie si distractie pe plaja

BUCURESTI - 16 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Social

Bucuresti 16 mai 2011. Cand implineste un an, bebelusul poate incepe sa experimenteze cu jocuri pentru apa si nisip. Celor mici le place la nebunie pentru ca descopera noi texturi, senzatii si ii ajuta sa-si perfectioneze coordonarea si motricitatea fina, care in aceasta etapa sunt in plina dezvoltare.

Lungile zile cu soare sunt adecvate pentru a petrece ore in sir jucandu-se in aer liber, facand baie pentru a se racori si consumand energie. Inspirata din lumea constructiilor si a marilor lucrari, noua gama pentru apa si nisip pentru copii a fost creata pentru a umple jocurile celor mici de fantezie si imaginatie si pentru a contribui la perfectionarea abilitatilor lor.

Imaginatie si distractie pe plaja

Florabubble set si Bubble set

Tot ceea ce copilul are nevoie pentru a  se juca in nisip pot fi gasite in aceste produse . Dimensiunea manerelor si contururile rotunjite sunt adaptate pentru a  face usoara manevrarea pentru ca cei mici sa le poata utiliza.

 Summerberry Cuisine

Copiii se bucura de jocul cu nisip , deoarece pot construi o multime de forme si cladiri.Un joc popular este acela de a coace un tort. Isi pot imagina un joc in care fac prajituri din nisip pe care le servesc oaspetilor lor. Bucataria Imaginarium este o bucatarie portabila special creata pentru jocul cu nisip, are manere, vase si forme colorate. Le stimuleaza imaginatia si jocul imitatiei pe plaja.

 Summer Way Build&Cia, Taj Mahal , Tower permit copiilor sa isi creeze propriile cladiri .Aceste forme arata precum niste caramizi includ racleta si o lopatica. Exista o multime de modalitati de a  construi cladiri . Taj Mahal-ul, celebrul monument indian, acum poate fi copiat usor dupa forma . Turnul este o copie a unui castel de cavaler, astfel construindu-si propriile castele de nisp si diverse  palate.

 Apa si nisipul ofera o multime de posibilitati pentru joaca, imaginatia si motricitatea celor mici . La Imaginarium am creat o gama completa de jocuri  pentru a se bucura de o zi la plaja,inspirandu-ne din cochetul model al regiunii Provence din Franta. Toate cele necesare pentru a construi,imagina si experimenta vara aceasta pe malul marii.

Prin urmare vom prezenta modele speciale pentru baieti si fete cu tot ce le trebuie pentru a avea zile perfecte de vara.

Costumele noastre de baie includ o eticheta care indica gradul de expunere la soare ,pentru a va putea proteja copilul usor. Aceasta eticheta se divide in trei zone diferentiate , care isi schimba culoarea in functie de gradul de expunere la soare: scazut, mediu sau ridicat.

 

 

Despre Tritex Design SRL

Imaginarium este o companie spaniola fondata in 1992 in Zaragoza. Astazi este prezenta prin peste 600 de magazine in 30 de tari. In Romania este prezenta prin Tritex Design .Primul magazin a fost deschis aprilie 2009 in Militari Shopping Center, Galeria Auchan Bd. Iuliu Maniu nr 540 – 560, urmat de magazinul deschis in Sun Plaza , Bd. Vacaresti nr 391, Sector 4 si Baneasa Shopping City Sos. Bucuresti – Ploiesti et 1, Sector 1