Noua Colectie Imaginarium Primavara –Vara 2012 - Cele mai bune amintiri ale copilariei noastre

BUCURESTI - 6 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Social

Noua colectie pentru acest sezon este inspirata din cele mai bune amintiri ale copilariei noastre: prima excursie cu bicicleta, verile la tara cu bunicii, cand am vazut marea pentru prima oara, acea calatorie care a fost atat de speciala pentru noi...
Asa au fost verile noastre si asa dorim sa fie verile copiilor de astazi;veri pline de bucurie, fericire si momente de joaca , ore nesfarsite pentru joaca,amintiri placute care ii vor insoti toata viata.

Consultati noutatile din sectiunea Aer Liber incarcate de culoare si distractie pentru a se bucura de zilele de soare,vehiculele pentru a organiza intreceri de proportii, noile bucatarioare si piete de scos in strada,simpaticele familii din padure care fac parte din gama Camomille sau noutatile din gama Forest pentru a se bucura din plin de vara aceasta.

In plus, in aceasta colectie catalogul este din nou interactiv! In tot catalogul veti gasi coduri QR usor de identificat si citit pe telefonul mobil, sa puteti vedea anumite produse ale noastre in miscare. Zece filmulete video pentru a aprofunda cateva dintre conceptele si produsele noastre sau pur si simplu pentru a le recrea.

Imaginarium creeaza produse si servicii de calitate ridicata, unice si exclusive, adaptate nevoilor de distractie si invatare ale copiilor cu varste cuprinse intre 0 si 8 ani. De aceea, prin intermediul Knowledge Center, la Imaginarium se promoveaza inovatia in mod constant, facand posibila existenta factorului surpriza pentru consumator. Acest grup de lucru este compus din psihologi, pedagogi si educatori, ce lucreaza impreuna cu echipa de creatie pentru a concepe produse ce le dezvolta copiilor capacitati care le permit sa fie persoane mai hotarate cand devin adulti.

Conceptul Imaginarium se reflecta cu intreaga sa magie in magazine si in dublul sau punct de acces, pentru copii si adulti, o puternica metafora de bun venit ce poate fi recunoscuta in orice loc din lume. Magazinele Imaginarium sunt spatii cu muzica, forma, culoare, vocabular si parfum proprii, concepute pentru a-i face pe copii sa se bucure; un loc in care sa simta si sa traiasca o experienta 100% unica si speciala .

Despre Tritex Design SRL

Imaginarium este o companie spaniola fondata in 1992 in Zaragoza fiind pionera in dezvoltarea conceptului de joc drept forma de cunoastere si invatare pentru copii, oferind cea mai buna garantie si siguranta a produselor sale si un model original,ce le face unice si exclusive. Astazi este prezenta in peste 600 de magazine in 30 de tari. In Romania este prezenta prin Tritex Design .Primul magazin a fost deschis aprilie 2009 in Militari Shopping Center, Galeria Auchan Bd. Iuliu Maniu nr 546 – 560, urmat de magazinul deschis in Sun Plaza , Bd. Vacaresti nr 391, Sector 4 , Baneasa Shopping City, Sos. Bucuresti – Ploiesti si Afi Cotroceni, B-dul Vasile Milea nr 4, Sector 6 .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/imaginarium-romania/noua-colectie-imaginarium-primavara-vara-2012-cele-mai-bune-amintiri-ale-copilariei-noastre