Prima zi de scoala cu Imaginarium!

BUCURESTI - 16 august 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Sanatate, Social

Prima zi de scoala este foarte importanta pentru toti copiii. Viata lor se schimba in totalitate: descopera un nou mediu, isi fac noi prieteni, o cunosc pe doamna invatatoare, se aseaza pentru prima oara intr-o banca, pe care o vor imparti cu un coleg sau o colega. De aceea, este important sa-i incurajam si sa-i pregatim pe copii pentru ca aceasta zi sa fie una dintre cele mai frumoase.
Prima zi de scoala este deasemenea grea si pentru parinti, de aceea Imaginarium impreuna cu specialistul Inma Marin da solutiile pentru face aceasta schimbare importanta in viata copiilor .

Prima zi de scoala cu Imaginarium!

Ghideaza-te dupa sfaturile Imaginarium!

1.      De cele mai multe ori, o greutate necorespunzatoare atasata de spatele micutilor poate determina probleme destul de serioase pentru sanatatea scolarului.Ghizdanul nu va trebui sa depaseasca 10-15% din greutatea corpului micutului,Imaginarium ofera rucsaci care ofera copilului autonomie si libertate de miscare.

2.      Cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa pregatiti copilul sa faca alegeri alimentare sanatoase. Puteti face acest lucru ajutandu-l sa deprinda obiceiuri sanatoase, chiar inainte de a  incepe scoala. Obiceiurile culinare pe care le aveti acasa poate pune amprenta pe tot restul vietii copilului.Cel mai important lucru pentru Imaginarium este sa faca copiii sa se simta confortabil tocmai de aceea ofera recipiente pentru pachetul de scoala practice si pline de culoare  .

3.      Adesea , copiii se simt in siguranta daca isi iau cu ei o jucarie care le inspira siguranta. Simplul fapt ca pot lua cu el animalutul preferat chiar daca il va tine in ghiozdan ii va  siguranta . Imaginarium ofera o gama larga de tovarasi de companie pentru cei mici.

 4.      Copiii trebuie sa adoarma devreme . Trezirile pot fi deasemena motivationale ...Ce este scris astazi pe oglinda din baie?

5.      Cel mai bun truc pentru ca totul sa fie perfect in prima zi de scoala , este sa ramai calm si sa nu fii stresat .

6.      Dimineaţa treziti-l pe copil destul de devreme astfel incat sa se poata pregati fara stres si chiar să se uite la desenul animat preferat inainte sa plece la scoala.

7.Mersul la scoala nu este negociabil , lasandu-i sa stea acasa chiar si o sigura zi va fi cel mai dificil . Copiii au nevoie sa creasca independenti , increzatori si cu stima de sine .

Despre Tritex Design SRL

Imaginarium este o companie spaniolă fondată în 1992 în Zaragoza. Astazi este prezenta prin peste 600 de magazine in 30 de tari. In România este prezentă prin Tritex Design .Primul magazin a fost deschis aprilie 2009 în Militari Shopping Center, Galeria Auchan Bd. Iuliu Maniu nr 540 – 560, urmat de magazinul deschis in Sun Plaza , Bd. Vacaresti nr 391, Sector 4 si Baneasa Shopping City Sos. Bucuresti – Ploiesti