CLUB BOSCO NEPTUN – Marele Premiu la Anuala de Arhitectura Bucuresti 2008

BUCURESTI - 24 iunie 2008

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Marele Premiu al Anualei de Arhitectua Bucuresti 2008 a fost atribuit proiectului “CLUB BOSCO” NEPTUN

La Anuala de Arhitectura Bucuresti - editia a VI-a 2008
Premiul sectiunii Arhitectura/Marele Premiu al Anualei a fost acordat
Imobilului cu apartamente de vacanta 'CLUB BOSCO'
proiectant: Soare & Yokina Arhitecti Asociati (www.syaa.ro)
arh. Adrian SOARE, arh. Eliza YOKINA
antreprenor: SC IMOBILIARA SRL (www.imobiliarasrl.ro)
executant: SC IMOBILIARA SRL

Terenul este situat pe strada Trandafirilor in imediata apropiere cu str.Garii.
Constructia are forma de 'U' in plan cu deschiderea catre zona de acces pe teren dinspre str. Trandafirilor.
Cladirea este compusa din 3 corpuri, construite printre copaci; accesul este asigurat (atat pe orizontala cat si pe verticala) de un al patrulea corp, constructiv-independent (cursiva). Astfel accesul la apartamente este un parcurs printre copaci si stalpi pe cursivele care se deschid spre o diversitate de vederi asupra incintei. Piscina comuna pentru locatari este situata la etajul , orientate spre sud est si are vedere printre copaci la intersectie. Cladirea este prezenta in intersectie prin corpul cu piscina anuntata prin logie generoasa.

Despre Imobiliara SRL

Compania IMOBILIARA SRL este o companie cu capital integral romanesc si privat, specializata in antreprenoriat general in domeniul constructiilor si dezvoltarea proiectelor proprii. Compania este axata, cu precadere, pe segmentul rezidential, fie ca este vorba de ansambluri rezidentiale in Bucuresti, sau apartamente de vacanta pe litoral (Neptun, Olimp) si la munte (Sinaia, Predeal).

O alta latura importanta a activitatii ,o reprezinta sectorul cladirilor de birouri si al spatiilor comerciale, in acest sens fiind deja date in folosinta trei proiecte comerciale (tip mini-mall) in Saturn (Saturn mall – str. Greenport, Saturn), Venus (Venus mall – acces plaja Venus) si Neptun (Teatrul de vara Neptun).
Silviu Iordache, PR & Comunication Manager, IMOBILIARA SRL - Bucuresti, P-ta Presei Libere nr. 1, telefon 021.317.40.74/75; 0723.199.977 , fax 021.317.88.37, email: info@imobiliarasrl.ro, http://www.imobiliarasrl.ro/
info@imobiliarasrl.ro