NEPTUN PLAZA - cel mai nou proiect Imobiliara SRL

BUCURESTI - 16 iulie 2007

Comunicat tip General in Constructii

Complexul rezidential, este situat intr o zona strategica – la intersectia intre Statiunea Neptun, Jupiter si accesul la drumul european ce deserveste statiunile din sudul litoralului. Situl este unul linistit, apropiat de mare si plaja, cu vedere excelenta panoramica asupra marii.

Complexul rezidential, este situat intr o zona strategica – la intersectia intre Statiunea Neptun, Jupiter si accesul la drumul european ce deserveste statiunile din sudul litoralului. Situl este unul linistit, apropiat de mare si plaja, cu vedere excelenta panoramica asupra marii. Conformatia celor doua corpuri de cladire este gandita astfel pentru a beneficia de insorire si briza marii. Situat la mai putin de 500m de plaja marii si apropiat de centrul statiunii Neptun, complexul este o perfecta locatie pentru apartamente de vacanta. Avand experienta celor doua proiecte anterioare, complexe rezidentiale de vacanta – Neptun Private Suites si Club Bosco Neptun, am dezvoltat conceptul de apartament de vacanta in vederea eficientizarii lui. Studii precum iluminare, ventilare naturala, functionalitate, spatialitate, eficientizare a ariei utile, finsare a spatiilor au fost hotaratoare in conformarea conceptului de locuire.


Complexul este format de doua cladiri cu regim de demisol, parter si 10 etaje. Parterul este deschis cu zona de plaja si servicii, precum Fitness, Beauty Saloon, Masaj, Cafenea, mic magazin, oferind locuitorilor tot confortul si dotarile necesare pentu o vacanta cat mai placuta. Intre cele doua corpuri am creat o insula de 90mp cu piscina si zona de plaja. La demisol – deschis daracoperit am prevazut 61 de locuri de parcare pentru autoturismele locuitorilor. Cele doua corpuri de cladiri au fiecare cate doua scari cu lift si cate patru apartamente la fiecare scara.


Apartamentele sunt de doua tipuri cu un dormitor sau cu doua dormitoare. Fiecare dotat cu baie, o bucatarie cu loc de luat masa deschise, living si terase pentru fiecare dintre spatii. In funcie de orientare apartamentele sunt de trei tipuri cu o singura orientare, cu dubla orientare si cu orientare pe trei laturi. Spatiile vor fi vitrate in proportie de 60% astfel beneficiand de vederea spre exterior si o spatialitate sporita la interior. Inchiderea spatiilor se va face retras fata de planul fatadei in asa fel in cat peretii si ferestrele vor benefica de umbra care imbunatateste climatul interior.

Finisajele vor fi simple si de buna calitate deja verificate la proietcele anterioare. Pardoselile gvor fi realizate din resie de mari dimensiuni, rectificata si montata fara rost, relizand o suprafata continua, neteda si usor de intretinut. Peretii din beton si caramida cu vopsitorie lavabila in camere si faianta de buna calitate in bai. Obiectele sanitare deasemenea vor fi de cea mai buna calitate. La etajul 10 sunt prevazute cate doua apartamente pe scara cu terase mari inclusiv pe acoperis amenajate cu jardiniere pentu vegetatie. Aceste apartamente vor beneficia de finisaje de un standard foarte ridicat – precum piatra naturala pe pardoseli si mozaic de sticla in bai.

Despre Imobiliara SRL

Compania IMOBILIARA SRL este o companie cu capital integral romanesc si privat, specializata in antreprenoriat general in domeniul constructiilor si dezvoltarea proiectelor proprii. Compania este axata, cu precadere, pe segmentul rezidential, fie ca este vorba de ansambluri rezidentiale in Bucuresti, sau apartamente de vacanta pe litoral (Neptun, Olimp) si la munte (Sinaia, Predeal).

O alta latura importanta a activitatii ,o reprezinta sectorul cladirilor de birouri si al spatiilor comerciale, in acest sens fiind deja date in folosinta trei proiecte comerciale (tip mini-mall) in Saturn (Saturn mall – str. Greenport, Saturn), Venus (Venus mall – acces plaja Venus) si Neptun (Teatrul de vara Neptun).
Silviu Iordache - PR Manager
info@imobiliarasrl.ro