ImoMarket - publicarea a pana la 3 anunturi imobiliare devine gratuita

BUCURESTI - 16 februarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

ImoMarket.com introduce gratuitatea publicarii a pana la 3 oferte imobiliare, de catre clientii privati sau agentiile imobiliare.

Ca urmare a adoptarii unei noi strategii axate pe promovarea serviciilor de baza gratuite, ImoMarket.com ofera de acum clientilor sai posibilitatea de a publica pana la 3 anunturi imobiliare gratuite, din acelasi cont.
Clientii privati sau agentiile care doresc promovarea a mai mult de 3 oferte simultane, pot in continuare sa o faca, la tarifele actuale.

In paralel cu adoptarea gratuitatii serviciilor de baza, ImoMarket introduce un nou sistem de eliminare a anunturilor expirate.
Astfel, fiecare anunt publicat va avea o durata de activitate de 30 de zile. In ziua a 25-a de la publicare sau de la ultima modificare, publicantul va primi un mail de notificare, cu un link de confirmare a prelungirii duratei de expunere pe site, cu inca 30 de zile.
In cazul in care prelungirea nu este confirmata de catre proprietar, anuntul se dezactiveaza automat in ziua a 30-a.

ImoMarket spera ca prin introducerea gratuitatii pentru servicii de baza si ameliorarea continutului, sa atraga mai multi publicanti si vizitatori, afectati de actuala criza imobiliara si de lipsa de informatii actuale si de calitate, din peisajul online romanesc, in domeniul imobiliar.

Despre ImoMarket

ImoMarket este un portal de anunturi imobiliare internationale.
info@imomarket.com
info@imomarket.com