Indaco Systems, partener media în cadrul Conferinţei Directorilor Financiari

BUCURESTI - 11 februarie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate, Juridic

Indaco Systems va fi partener media în cadrul Chief Financial Officers Forum 2013, unul dintre cele mai importante evenimente de profil din România. Evenimentul va avea loc joi, 21 februarie 2013, la Hotel Intercontinental, Bucureşti, între orele 10:00 – 15:00.

Asigurăm echipa Medien Holding de tot sprijinul nostru. Dorim ca acest eveniment să aducă beneficii importante persoanelor interesate de domeniile legislativ şi fiscal, precum şi comunităţii mediului de afaceri din România. Astfel, clienţii Indaco vor beneficia de un discount de 20% la taxa de participare”, a declarat Ioana Popa, PR Executive al companiei Indaco Systems

Ioana Popa, PR Executive al companiei Indaco Systems.

La Conferinţa Directorilor Financiari vor lua parte peste 100 de specialişti, membri ai comunităţii de afaceri din România, cum ar fi investitori , directori generali, manageri, directori financiari , experţi contabili, avocaţi etc.

Evenimentul este alcătuit din 3 sesiuni în cadrul cărora vor fi discutate probleme actuale privind modificările legislative şi fiscale care produc efecte asupra mediului de afaceri pe parcursul anului 2013.

Forumul va fi moderat de domnul Dan Suciu, jurnalist Money.ro.

Despre Indaco Systems

Suntem o echipă pasionată de tot ceea ce înseamnă „software”. Ne-am început activitatea încă din anul 1994 şi de atunci am evoluat odată cu voi, clienţii şi partenerii noştri.

V-am pus la dispoziţie cele mai inovative produse şi servicii destinate documentării legislative, am realizat proiecte majore care v-au ajutat în activitatea profesională, v-am oferit suportul tehnic pentru a fi informaţi corect şi rapid cu privire la schimbările din domeniul legislativ şi IT.

Experienţa ne recomandă.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/indaco-systems/indaco-systems-partener-media-in-cadrul-conferintei-directorilor-financiari