infarct    

Comunicate de presa si evenimente pe tema infarct

 • infarct. Vital Protect

  infarct

  Bucuresti - 14 March 2014

  Comunicat de XPOSED MEDIA

  Pentru că „reacţia la stres ” consumă energia, hormonii, enzimele (şi alte substanţe chimice), aşa cum este arătat prin studii de specialitate, se poate manifesta în următoarele simptome: hipertensiune, digestie slabă, probleme respira ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: stres , infarct , aim group , boli de inima , aritmie cardiaca , frecventa schumann

  Vezi toate comunicatele de presa despre infarct

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul infarct.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la infarct. Informatiile despre infarct cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul infarct, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la infarct, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.