Au ramas doar 16 zile pana la Conferinta Meat & Milk 2013

Poiana Brasov - 12 iunie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, HoReCa, Retail, Agricultura

Live site

Conferinta Internationala Meat&Milk 2013 va avea loc in perioada 26-27 iunie 2013 la Poiana Brasov, hotel Alpin, fiind evenimentul de referinta al anului pentru sectoarele de carne si lactate, organizat in parteneriat cu MADR, APRIL, APCPR si ROMALIMENTA.

Au ramas doar 16 zile pana la Conferinta Meat & Milk 2013

Pe zi ce trece, numarul fermierilor si firmelor care se inscriu pentru a participa la cea de-a doua editie a Conferintei Internationale Meat & Milk 2013 se mareste. Cu 16 zile inainte de debutul evenimentului, si-au anuntat participarea nu mai putin de 156 de companii. Conferinta Internationala Meat&Milk 2013 va avea loc in perioada 26-27 iunie 2013 la Poiana Brasov, hotel Alpin, fiind evenimentul de referinta al anului pentru sectoarele de carne si lactate, organizat in parteneriat cu MADR, APRIL, APCPR si ROMALIMENTA.

Inca de pe acum, agentia infoALIMENT si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte, in calitate de organizatori, prevad succesul deosebit al evenimentului, prin temele care vor fi puse in discutii, prin calitatea si anvergura profesionala a speaker-ilor, precum si prin numarul net superior al participantilor, fata de editia precedenta.

Noi parteneri:

LINDE GAS

SEIDNER COMAN SI FUDULI - S.C.A.

H.B.P EKO

CRIS SIB LACTO

FRIGOMECH

Noi firme participante:

ROTA GUIDO - 2 persoane

LINDE GAS - Pfann Oliver

KOSAROM - 1 persoana

JURAS PROD - 1 persoana

AVASTAR PASCANI - 2 persoane

TRANSAVIA - 1-2 persoane

VASCAR - 1 persoana

FRIGOMECH - 2 persoane

Titlurile workshop-urilor dedicate sectorului de CARNE sunt:

26 iunie

9:30-11:00: Zonele cheie ale finantarii investitiilor in sectoarele de CARNE si LAPTE in 2013 (Sedinta comuna) Speaker-i: Daniel Botanoiu - Secretar de stat in MADR, Viorica Dancila - Comisia pentru Agricultura a Parlamentului European, Aurel Pana - Director General Adj, APIA, Veronica Toncea - Director General, FGCR, Codruta Gheorghe - Director Vanzari Companii, Banca Comerciala Carpatica

Workshop, Sesiunea I

11:30-12:00 Calitatea carnii materie prima Speaker: Rezervat SAGA Sanatate

12:00-12:30 AB Energy: Cogenerarea, de la biogaz la energie Speaker: AB Energy-AB Gruppo-Italia

12:45-13:15 Cum mentinem increderea pe lantul de productie si desfacere? Speaker: Sorin Minea - Presedinte Romalimenta/ANGST, Florin Capatana - Director Calitate Carrefour, ANPC

Workshop, Sesiunea a II-a

14:00-14:30 Softuri si metode de analiza pentru asigurarea trasabilitatii in ferma si fabrica Speaker: Desislava Parusheva - Director Vanzari, Biotrend Plus-Bulgaria si reprezentant TransArt

14:30-15:00 Analiza pietei europene a carnii - Previziuni Speaker: Jean-Luc-Meriaux, , Franta-Secretar General, UECBV

15:00-15:30 ANSVSA, un partener al industriei, un aparator al sanatatii publice! Speaker: Vladimir Manastireanu - Vicepresedinte ANSVSA

27 IUNIE

9:30-11:00 Sectoarele de CARNE si LAPTE in urma evenimentelor anului 2013; Previziuni 2014 Speaker: Daniel Constantin - Ministru al Agriculturii, Achim Irimescu - Secretar de Stat in MADR, Vladimir Manastireanu - Vicepresedinte ANSVSA, Bogdan Nica - Presedinte ANPC

Workshop Sectiunea I

11:30-12:00 : Programe de parteneriat oferite fermierilor si asociatiilor Speakeri: Reprezentanti Cargill, Aaylex

12:00-12:30 Profitul de maine asigurat prin investitia de azi in ambalaje de ultima generatie-Sudpack Speaker: Reprezentant Sudpack

12:30-13:00 Etichetarea preparatelor din carne; controverse si dificultati Speaker: Cristian Popa; Interventie ANPC

Workshop Sectiunea a II - a

14:00-14:30 Adaptarea productiei de carne la programul de finantare 2014-2020 Speakeri: Ioan Ladosi-Presedinte APCPR, Aurel Pana-Director General Adj. APIA

14:30-15:00 Solutii de procesare cu racire rapida de la AB Tehnic Profesional Speaker: Reprezentant AB Tehnic Profesional

15:00-15:30 Piata neagra si evaziunea, cancerul sectorului de carne (Discutii libere) Speackeri: Sorin Minea-Presedinte Romalimenta, Ioan Ladosi-Presedinte APCPR, ANSVSA, ANPC

Inscrieri si informatii suplimentare la +40 21. 223.25.21, +40 744.520.483, e-mail: office@infogroup.ro, www.meat-milk.ro

Va asteptam.

Despre INFOALIMENT

Agentia de publicitate ce editeaza:infoALIMENT MAGAZIN - Publicatia companiilor din industria alimentaraFabrica de carne - Revista specialistilor din industria carnii.Fabrica de lapte - Revista specialistilor din industria lactatelor din RomaniainfoFERMA - Catalogul firmelor din agricultura si zootehnie.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/infoaliment/au-ramas-doar-16-zile-pana-la-conferinta-meat-milk-2013