Faceti cunostinta cu Trainerii InfoSPEED la Salonul National de Psihologie

Locul desfasurarii: Sala Palatului, etaj 1, sali de workshop A si B

Organizator: InfoSPEED

Vrei sa-ti implinesti visele? Vrei sa iti descoperi hipersensibilitatile si hartile mentale? Vrei sa inveti inteligent, mai repede si ..cu placere?
Suntem la Salonul de Psihologie vineri 9 si duminica 11 Noiembrie ca sa-ti raspundem la intrebari, sa te provocam cu teste, sa iti aratam cat de departe ai ajuns cu imaginatia, creativitatea, motivatia in invatare, cu EQ si IQ-ul si sa iti aducem in avans-premiera date privind concursul national pe care il vom lansa curand. Toate acestea le afli numai la Salonul de Psihologie. Istvan Csibi: CreativitAS – Inteligenta creativa“, Prof. Florian Colceag, Presedinte EDUGATE si IRSCA Gifted Education: „EQ IQ+ Invatare accelerata” si Alexandru Bordea: „Inveti repede, inteligent si mai ales cu placere“ iti aduc provocarile unor experiente transformationale.

Vineri, de la 12.00 -1.00 (Sala B) Istvan Csibi incepe seria InfoSPEED cu workshop-ul „CreativitAS – Inteligenta creativa“. Iti vom aratam ca toate visele sunt realizabile daca iti dezvolti imaginatia si creativitatea. Tu vrei sa ajungi acolo unde ‘nimeni n-a mai fost vreodata’. Ei bine, noi abia asteptam sa-ti dam uneltele de drum.
CreativitAS este mai mult decat un modul de creativitate. Este conceput ca o experimentare a unui alt mod de a trai, in care bucuria creatiei este motorul principal al vietii. Este reintoarcerea la resursa de creativitate a fiintei tale.

Vineri, de la 1.00-2.00 Prof. Florian Colceag, Presedinte IRSCA Gifted Education, iti prezinta workshop-ul „EQ IQ+ Invatare accelerata” - un produs unic pe piata educationala din Romania, ce urmareste dezvoltarea invatarii accelerate, o invatare fara retete sau repetitii si dezvoltarea abilitatilor de a gandi, de a intreba, de a explora: invatarea care creeaza si se dezvolta constant. Printre temele abordate se gasesc : hartile mentale, invatarea anticipativa, descoperirea hipersensibilitatilor, abordarea SAVI, etapele invatarii, muzica invatarii accelerate si jocul in invatare.

Duminica, de la 1.00-2.00 Alexandru Bordea iti prezinta workshop-ul „Inveti repede, inteligent si mai ales cu placere“ ce iti va face cunostinta cu cele mai moderne si inedite tehnici oferite in cadrul modulului InfoSPEED “Citire si memorare rapida” creat special ca tu sa obtii performanta in invatare. Iti oferim teste provocatoare, iti calculam indicii de performanta personali, si iti vom arata cum arata cele mai bune rezultate in domeniu.
InfoSPEED “Citire si memorare rapida” este un produs unic, structurat pe conceptul „invatamantului global“ (SUA). Cu o abordare holistica (psihic, fizic si spiritual) si folosind tehnici de ultima ora din domenii complementare care functioneaza si dau rezultate deosebite, InfoSPEED iti arata cum poti evolua spre performanta daca te lasi condus printr-o experienta transformationala, exceptionala prin orizonturile deschise pentru dezvoltarea ta personala.

Te asteptam !


Alexandru Bordea
Program Manager
0724-577300

Despre INFOSPEED

Te invitam sa atingi performanta in invatare.

Traieste o experienta transformationala, exceptionala prin orizonturile deschise in dezvoltare ta personala.

Ia o decizie buna!

InfoSPEED inseamna:

•EXPERTIZA : O companie centrata pe cele mai noi tehnologii de invatare si procesare a informatiei la nivel mondial

•PATENTE : Tehnologii de invatare patentate

•KNOW-HOW : Peste 30 de ani de expertiza in tehnologii de invatare

•STANDARDE : Cei mai buni experti in invatare din Romania

•PERFORMANTA : Experti internationali, inventatori, traineri testati psihologic, informational, pe baza de performante personale si indici personali de capacitate cognitiva

Membru EDUGATE (2007) - Consortiul Roman pentru Educatia Copiilor si Tinerilor Supradotati si Talentati.
Programul InfoSPEED - integrat Programului National Gifted Education lansat de consortiul EDUGATE, ce faciliteaza accesul tinerilor si adultilor la educatia de excelenta pe tot parcursul vietii potrivit legii nr. 17/2007 privind educatia tinerilor supradotati, capabili de performanta inalta
InfoSPEED
Learning as an exciting l i f e t i m e experience
www.infospeed.ro

Participare: Intrare libera