InfoTouch Systems lanseaza tableta PC InfoTouch iTab 800 3G cea mai ieftina tableta 3G de pe piata!

BUCURESTI - 31 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Tableta PC InfoTouch–iTab800 3G cu ecran de 8 inchi 1024x768 bazat pe procesorul Cortex A8 1,2 Ghz care ruleaza sistemul de operare Android 2.3 cu suport Flash 10.3 si se conecteaza la internet prin Wi-Fi si 3G este disponibila acum in Romania.

Tableta pc InfoTouch iTab 800 3G

Tableta pc InfoTouch iTab 800 3G

InfoTouch iTab 800 3G este primul Tablet PC din portofoliul InfoTouch. Bazat pe Android 2.3 si avand un design deosebit, InfoTouch iTab 800 3G este o tableta cu procesor Rockchip ARM Cortex A8 1,2GHz RK2918, multitasking, care datorita vitezei de procesare rapida face posibila citirea stirilor sau editarii unui document  office sau a emailurilor odata cu redarea fisierelor audio. Prin intermediul ecranului de 8 inchi, format 4:3 avand rezolutia 1024x768 este facilitata atat folosirea aplicatiilor, a jocurilor interactive, a navigarii pe internet prin incarcarea paginilor in full screen cat si citirea cartilor electronice in conditii optime.Tableta InfoTouch iTab 800 dispune de 2 camere web cat si de 2 difuzoare stereo dispuse frontal.Tehnologia touchscreen este cea capacitiva multitouch.

Conecteaza-te la internet de oriunde.

Noua tableta se conecteaza la internet prin Wi-Fi si 3G. Conexiunea 3G este integrata si se realizeaza prin modemul 3G "built-in" , utilizatorul neavand altceva de facut decat sa introduca cartela SIM cu plan de date activ. Pentru achizitionarea pachetului de date utilizatorii pot alege din diversitatea serviciilor 3G oferite de catre operatorii mobili. Procedura de setare a internetului prin modemul 3G poate fi consultata pe site-ul itab.ro la sectiunea Suport. Indiferent de modalitatea de conectare, tableta acceseaza continutul web prin browser-ul de internet preinstalat care deschide continutul multimedia ce poate necesita suport FLASH direct in interiorul paginilor.

Multimedia la purtator.

In  ceea ce priveste conectivitatea cu alte periferice, InfoTouch iTab 800 dispune de conectivitate Bluetooth si de trei porturi fizice: HDMI si USB.2.0 si mini USB, prin care stabileste legatura cu alte aparate. Prin conexiunea HDMI, fotografiile, videoclipurile si filmele pot fi  vizualizate pe un LCD TV la rezolutie FullHD, in timp ce prin cardul micro SD, memoria interna de 16 GB poate fi extinsa cu inca 32 GB. Prin conectivitatea USB 2.0, dispozitivul poate accesa dispozitive USB de stocare, tastatura, mouse sau orice alt echipament HID sau se poate conecta la orice PC pentru a transfera date.

InfoTouch iTab 800 3G vine cu o serie de aplicatii preinstalate precum Android Market, ereader de carti electronice, Gmail, Google Maps, Player Video, Player audio. Prin Android market, la care utilizatorul are acces, tableta  permite personalizarea cu alte mii de aplicatii si jocuri.

Tableta PC InfoTouch iTab 800 3G poate fi achizitionata la pretul promotional de lansare de 1099 de lei, fiind practic cea mai ieftina tableta PC 3G de pe piata, direct de pe site-ul www.itab.ro sau de la partenerii autorizati.

Despre INFOTOUCH

InfoTouch Systems este o companie specializata pe tehnologia touchscreen, producand sau distribuind in Romania echipamente bazate pe aceasta tehnologie. Cu o experienta de peste sapte ani, InfoTouch produce si comercializeaza sisteme infochiosc marca InfoTouch, sisteme interactive complexe bazate pe tehnologia touchscreen, monitoare touchscreen marca BeTouch, monitoare multitouch, mese multitouch, sisteme POS touchscreen, sisteme All in One PC multitouch, tablete PC multitouch.InfoTouch este marca inregistrata InfoTouch Systems srl.