Circulatie deviata de la Poiana Brasov catre Brasov, duminica 28.07.2013

BUCURESTI - 25 iulie 2013

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Turism, Internet

Avand in vedere ca in data de 28 iulie 2013 se desfasoara International Metropolitan Triathlon Brasov , circulatia de la Poiana Brasov catre Brasov va fi deviata prin Rasnov , intre orele 10.00-12.00.

Tinand cont ca in data de 28 iulie 2013 se desfasoara International Metropolitan Triathlon Brasov,  o competitie cu un caracter unic printre concursurile de gen triatlon din Romania si tarile invecinate, atat prin gradul de dificultate al traseului și frumusețea acestuia, cat și prin pozitionarea centrala a orașului Brasov în Romania, circulatia de la Poiana Brasov catre Brasov va fi deviata prin Rasnov,  intre orele 10.00-12.00.

Atentia trebuie sa fie sporita pentru soferi, deoarece vor urca multi ciclisti catre Poiana Brasov.

Prin activitati de promovare in toate mediile disponibile,  Infoturism .ro depune eforturi permanente de informare cat mai obiectiva si completa a turistilor cu privire la ultimele noutati legate de turism si vacante, oferind in acelasi timp informatii din industria de turism online.

Totodata, turistii pot gasi informatii utile in vacantele lor in comunitatea pasionatilor de calatorii Vacanta.Infoturism.ro.