Concurs: Vacanta.Infoturism te invita la romantism!

BUCURESTI - 6 februarie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism, HoReCa, Internet

Vacanta.Infoturism.ro a lansat concursul lunii februarie: Cea mai romantica destinatie de vacanta!

Concurs: Vacanta.Infoturism te invita la romantism!

 

Scrie o impresie insotita de fotografii care sa dezvaluie cea mai romantica destinatie in care ai petrecut o vacanta si ai sansa de a castiga un sejur la munte valabil pentru doua persoane sau carti si ghiduri de calatorie, premiile fiind oferite prin tragere la sorti.

 

Pe langa concursul lunar pe diferite tematici turistice, unde concurentii sunt invitati sa posteze o impresie de calatorie si fotografii din tematica de concurs, Vacanta.Infoturism.ro a lansat concursul Premiile Iernii 2012/2013, oferind participantilor posibilitatea de a castiga marele Premiu al Iernii 2012/2013 care consta intr-un city-break de 3 nopti la Viena, pentru doua persoane, la hotelul Austria Trend Beim Theresianum 3* oferit in parteneriat cu Agentia Romtravel Europabooking ! Sejurul include cazare trei nopti cu mic dejun, transport cu avionul dus-intors, zbor low cost din Bucuresti. Plecarea in city-break va avea loc in intervalul 15 aprilie-15 mai 2013, de comun acord cu castigatorul.

Toti castigatorii vor fi desemnati in conformitate cu regulamentul de concurs disponibil pe site-ul Vacanta.Infoturism.ro.

Vacanta.Infoturism.ro reprezinta o comunitate interactiva a pasionatilor de calatorii, in care turistii se informeaza reciproc cu privire la efectuarea unei vacante, impartasind propriile experiente de calatorie. Concursurile organizate isi propun sa premieze membrii care ofera informatii utile despre destinatii si obiective turistice, evenimente, transport, restaurante, shopping, distractie, viata de noapte, sfaturi de calatorie  si alte recomandari de vacanta.

Participantii sunt asteptati sa se inscrie pe site-ul http://vacanta.infoturism.ro/ si sa posteze informatii utile, impresii de vacanta si fotografii sugestive din calatoriile lor.

Vacanta.Infoturism.ro va ureaza succes!