Descarca gratuit aplicatiile: Last Minute si Early Booking si beneficiezi de cele mai avantajoase oferte de turism!

BUCURESTI - 28 noiembrie 2017

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Media / Publicitate, Turism, HoReCa, Farmaceutic

Live site

Descarca aplicatiile Last Minute si Early Booking disponibile GRATUIT in Apple Store si Google Play si beneficiezi de oferte de ultim moment si oferte pe care le poti rezerva din timp.

infoturism.ro

infoturism.ro

Last Minute- o aplicatie de ultim moment in turism!

Ofertele turistice "Last Minute", apreciate si cautate din ce in ce mai mult de turistii romani, sunt oferte cu un tarif redus valabil pentru locurile ramase disponibile cu cateva saptamani sau zile inainte de plecarea propriu-zisa

Aplicatia Last Minute ajuta turistii in alegerea destinatiei celei mai potrivite si in gasirea celor mai bune oferte de sezon pe care le pot accesa rapid, oferindu-le acestora posibilitatea de a putea rezerva imediat ofertele turistice last minute dorite.

Cu ajutorul aplicatiei, potentialul turist isi reduce considerabil timpul consumat cu alegerea ofertei potrivite pentru el si familia sa. Aplicatia ii ofera toate informatiile de care are nevoie, cu minim de energie, fara a mai fi nevoie sa se deplaseze la agentia de turism sau sa caute printre miile de oferte prezente pe site-urile de profil, acesta putand accesa instantaneu detaliile ofertelor si datele de contact ale agentiei alese.

Aplicatia dispune de filtre de cautare pentru destinatie, pret, transport, categorie hotel si data, ceea ce faciliteaza accesul la destinatii turistice variate, la o multime de hoteluri de pe intreg mapamondul, folosind mijloace de transport diverse, alegand perioada cea mai potrivita sau categoria de hotel dorita si selectand din plaja de preturi pe cel mai convenabil. In acelasi timp, se pot adauga la favorite ofertele turistice care se potrivesc cel mai bine dorintelor si posibilitatilor turistului, pentru a le putea accesa si compara mai usor ulterior. Setarea functiei alerte anunta turistul atunci cand este introdusa o noua oferta de vacanta conform cerintelor acestuia.

Early Booking  - o aplicatie pentru oferte cu pana la 40% mai ieftine ca in plin sezon.

Infoturism Media va propune aplicatia de oferte turistice de tip Early Booking, cu ajutorul careia iti poti rezerva vacanta din timp cu o reducere cu pana la 40% mai ieftine ca in plin sezon.

Aplicatia Early Booking este disponibila pe Android si iOS si iti ofera posibilitatea sa alegi din peste 6.000 de oferte de turism, din diferite destinatii!

De asemenea, un alt avantaj al aplicatiei Early Booking este ca poti alege dintr­-o larga paleta de oferte ale celor mai cunoscute peste 300 de agentii agentii de turism din Romania.

Aplicatia este gratuita si dispune filtre de cautare pentru destinatie, perioada, pret si categoria hotelului. Sortarea permite aranjarea ofertelor in functie de ordinea crescatoare a preturilor, ceea ce faciliteaza alegerea unui pachet in functie de bugetul alocat al fiecarui turist.
Reducerile pentru ofertele de tip Early Booking au o perioada limitata de valabilitate, asa ca nu pierde timpul si alege­ti cea mai buna oferta pentru vacanta de vara mult dorita!

Poti rezerva sau suna direct de pe telefon, iar cerera va fi preluata de agentia care a postat oferta, urmand ca aceasta sa te contacteze in cel mai scurt timp pentru confirmare si alte detalii suplimentare.