Infoturism Media a relansat aplicatia GRATUITA pentru vacante- Last Minute

BUCURESTI - 17 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Tehnologie, Turism, Internet

Live site

Cand vrei sa pleci in vacanta cat mai repede si nu vrei sa cheltuiesti o avere, aplicatia Last Minute de la Infoturism.ro iti poate fi de un real ajutor!

Aplicatia Last Minute

Aplicatia Last Minute

 Fie ca esti in cautarea unui sejur, circuit sau chiar a unei croaziere, aplicatia iti ofera acces la destinatii turistice variate, precum Italia sau Republica Dominicana, si nenumarate posibilitati de cazare – peste 45.000 de hoteluri, la preturi cu pana la 40% mai mici

 Aplicatia Last Minute este gratuita si este disponibila in varianta pentru Android si IOS. Aceasta dispune de peste 4.000 de oferte lunar de la sute de agentii de turism, atat la nivel national, cat si international.

 Last Minute permite achizitionarea unor oferte sau pachete turistice care sunt aproape de start la care inca exista locuri disponibile, la un pret mult mai avantajos. De exemplu, pentru un sejur la Londra cu plecarea in 48 de ore, puteti plati un pret mult mai mic, redus cu pana la 40%, cu ajutorul aplicatiei Last Minute.

 Aplicatia gratuita Last Minute pune la dispozitie filtre de cautare in functie de pret, destinatie, perioada si categoria hotelului. Sortarea permite aranjarea ofertelor in functie de ordinea crescatoare a preturilor, ceea ce este de un real ajutor pentru cei care au un buget bine stabilit!
Last Minute este aplicatia ideala pentru cei care se pregatesc de vacanta, dar si pentru cei interesati de vacante la preturi accesibile.