Infoturism.ro a fost nominalizat la Hotel Conference la categoria “Cel mai bun website romanesc de rezervari online!

BUCURESTI - 2 mai 2013

Comunicat tip General in IT&C, Media / Publicitate, Turism, HoReCa, Internet

In cadrul sectiunii de Turism, www.infoturism.ro a fost unul dintre site-urile nominalizate la "Cel mai bun website romanesc de rezervari online"!

Infoturism.ro a fost nominalizat la Hotel Conference la categoria “Cel mai bun website romanesc de rezervari online!

La cea de-a VI-a editie a evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Conference ce se va desfasura in perioada 21 – 22 mai 2013 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, va avea loc Gala Premiilor de Excelenta, in cadrul careia vor fi premiate cele mai eficiente si inovative locatii, proiecte si concepte, alaturi de cei mai performanti profesionisti din industria ospitalitatii si turismului din Romania.

Caștigatorii premiilor vor fi desemnati în urma unei proceduri care implica atat un juriu format din personalităti din turism, cat și votul publicului, care se realizează online , in perioada 23 aprilie – 13 mai, vot ce va contribui la desemnarea castigatorilor Premiilor de Excelenta din cadrul evenimentului, la Gala ce va avea loc pe 21 mai, incepand cu ora 19.00, in cadrul JW Marriott Grand Hotel.

In sectiunea Turism, www.infoturism.ro  a fost unul dintre site-urile nominalizate la Cel mai bun website romanesc de rezervari online!  Ne puteti vota la adresa: http://hotelconference.ro/2013/ro/gala-nominalizari.php !

Votul vostru conteaza pentru ca noi sa fim acolo si sa demonstram inca o data ca oferim cele mai bune servicii din industria turismului online!