BUCURESTI - 5 august 2008

Comunicat tip General in Turism

infoTurism.ro in colaborare cu BloomBiz.ro si AB Touristik International lanseaza un nou concurs, prin intermediul caruia participantii pot castiga un sejur de 9 zile pentru 2 persoane la Paralia Katerini din Grecia. Utilizatorii infoTurism.ro, dar si toti cei care doresc sa castige marele premiu trebuie sa raspunda zilnic, de luni pana vineri, in perioada 6 august 2008 – 22 august 2008 la intrebarile de cultura generala din domeniul turismului.

Clasamentul si castigatorul concursului va fi desemnat prin tragere la sorti din participantii care au acumulat cel mai mare punctaj, chiar daca numarul lor depaseste 100 si va fi afisat pe site pe 25 august 2008.

Mai multe informatii despre conditiile de participare la concurs pot fi gasite pe http://www.infoturism.ro/concurs/

infoTurism.ro este un portal de turism care centralizeaza, intr-un singur loc, informatii de calitate din domeniul turismului: oferte de sejur, cazare, circuite, croaziere si bilete de avion de la peste 400 operatori de turism din Romania. Misiunea noastra este, pe de o parte de a ghida utilizatorii portalului infoTurism.ro in procesul de planificare a calatoriilor si vacantelor si, pe de alta parte de a pune la dispozitie operatorilor din turism o platforma de promovare pentru serviciile lor.

Succes participantilor!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/infoturism-media/infoturism-ro-in-colaborare-cu-bloombiz-ro-si-ab-touristik-international-lanseaza-un-nou-concurs