Cum vom petrece Craciunul si Revelionul!

BUCURESTI - 17 octombrie 2006

Comunicat tip General in Turism

Bucuresti, 17 octombrie 2006 – www.infoturism.ro a lansat un serviciu nou de Newsletter, care se adreseaza atat consumatorilor de turism cat si agentiilor partenere, care isi lanseaza ofertele prin acest portal.

Noul serviciu le propune saptamanal utilizatorilor cate o destinatie de vacanta, prezentandu-le si agentiile de turism care au oferte pentru respectiva locatie.
In acest sfarsit de an, special pentru consumatorii de turism, www.infoturism.ro va face cateva recomandari pentru petrecerea Craciunului si Revelionului 2007. Vom alege destinatii variate, care sa satisfaca gusturile tuturor consumatorilor de servicii turistice din Romania.
In Newsletter sunt anuntate, de asemnea, ofertele LAST MINUTES lansate de agentii.

Portalul www.infoturism.ro este o alternativa noua, moderna pentru a va alege cea mai buna varianta de vacanta si a va completa informatiile despre serviciile turistice dorite: cazare, sejururi, circuite, transport - externe si interne.

Peste 250 de firme de turism din Romania au ales www.infoturism.ro pentru a-si promova imaginea firmei si produsele turistice intr-un mod eficient si modern.

www.infoturism.ro este cel mai vizitat site dde turism din Romania, conform sistemului national de contorizare a site-urilor- www.trafic.ro, sectiunea turism, atat ca numar de vizitatori unici cat si ca numar de afisari, peste 55.000 vizitatori si peste 500.000 de afisari, doar in ultima saptamana.

Despre InfoTurism Network srl

Pentru toate detaliile despre sistemul de informare si rezervari turistice vizitati www.InfoTurism.ro
Teodora Ivan
PR Manager
Infoturism Media srl

Tel: 021 / 316 94 27, 021 / 316 63 81
Fax: 021 / 209 56 55

teodora.ivan@infoTurism.ro