Z Executive Boutique Hotel, bestseller in Bucuresti.

BUCURESTI - 27 septembrie 2019

Comunicat tip Administrativ / Management in Turism

Z Executive Boutique Hotel, una dintre cele mai cautate si vandute unitati de cazare din Bucuresti a fost preluat in administrare de catre CN2I ,important grup de investitii in domeniul imobiliar si hotelier in Franta.

Z Hotel Bucuresti

Z Hotel Bucuresti

 Conform review-urilor independente, ne bucuram de aprecierile primite din partea clientilor si suntem intr-o continua perfectionare a ofertei hoteliere si modernizare a infrastructurii, pentru a ne pastra locul de top in preferintele turistilor, iar preluarea de catre grupul francez de investitii CN2I inseamna acces la un management hotelier de exceptie, experienta, know-how si personal foarte bine pregatit” 

Cristian Ciobanu - Director Operational CN2I

Situat in centrul istoric al Bucurestiului, in Piata Universitatii, aproape de importante atractii turistice  (Piata Sf Gheorghe, Palatul Sutu, Biserica Rusa, faimoasa strada Lipscani, Calea Victoriei si centrul istoric), Z Executive Boutique Hotel este cel mai bine cotat hotel boutique din inima Bucurestiului.

             Deschis in 2010, hotelul imbina armonios stilul clasic arhitectural, cu tendintele moderne si updateurile tehnologice, oferind oaspetilor 27 de camere ultramoderne.  Planurile de dezvoltare includ suplimentarea numarului de camere, unice prin dotari, design si panorama asupra orasului.

            Oaspetii, indiferent de scopul calatoriei, business sau relaxare, au parte de servicii hoteliere la cele mai inalte standarde, design ultramodern, dar si dotari tehnologice  care le ofera un confort la superlativ.

            Unul dintre serviciile foarte apreciate de catre turisti este restaurantul hotelului, Silk Panoramic, aflat la etajul 11 , care pe langa preparatele deosebite, din bucataria italiana si internationala, ofera una dintre cele mai spectaculoase panorame asupra Bucurestiului, relaxare si o ambianta deosebita.

Personalul ospitalier si profesionist este un alt atuu apreciat de catre oaspeti ,astfel daca exista solicitari pentru diferite activitati de relaxare, sport, sau de prezentare a orasului, acestia pot apela cu incredere la serviciile noastre.

            “Z Executive Boutique Hotel este  in topul preferintelor turistilor care aleg sa se cazeze in Bucuresti, fie ca vorbim de segmentul business sau leisure; politicile si serviciile noastre se bazeaza pe nevoile oaspetilor, care doresc confort, servicii impecabile, accesibilitate in  cele mai importante zone ale Bucurestiului, dar si disponibilitate pentru personalizarea serviciilor pe intreaga durata a sejurului. Conform review-urilor independente, ne bucuram de aprecierile primite din partea clientilor si suntem intr-o continua perfectionare a ofertei hoteliere si modernizare a infrastructurii, pentru a ne pastra locul de top in preferintele turistilor, iar preluarea de catre grupul francez de investitii CN2I inseamna acces la un management hotelier de exceptie,  experienta, know-how  si personal foarte bine pregatit”, a declarat Cristian Ciobanu Director Operational al grupului.