Complex Euro Park: locul distractiilor de iarna, la 1360m

Fundata - 9 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Complexul Euro Park 5* , (Fundata, jud Bv), situat la o altitudine de 1360 m, propune turistilor amatori de natura si iubitori de iarna, dar si de distractie, un mix foarte atractiv de activitati si servicii pentru acest sezon.

oferta familly winter

oferta familly winter

Dispunand de un domeniu de 50000mp, Complexul Euro Park este locul in care oaspetii se pot bucura de iarna, in toata splendoarea ei. Jocuri de iarna, snowtubing, sanius, preparate culinare inedite si traditionale, gulas de mistret - care este vedeta sezonului; foc de tabara cu vin fiert, jocuri sportive, dar si serviciile de relaxare din zona de spa, dupa o zi plina de distractie, reprezinta oferta noastra pentru acest sezon.

Pentru segmentul leisure, oferta turistica se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, deoarece clientii beneficieaza de #serviciipersonalizate, adresandu-ne familiilor cu copii, tinerilor care vin sa se distreze sau seniorilor care vin sa se relaxeze. 

Perioada Sarbatorilor am intampinat-o cu casa plina, si am avut alaturi oameni minunati, alaturi de care ne-am simtit ca o familie. Chiar daca s-a terminat vacanta, ofertele noastre atrag in continuare un numar mare de tursti care apreciaza serviciile noastre personalizate, ospitalitatea, dar si confortul de care se bucura. In acest sezon promovam oferte pentru familii, oferte adresate indragostitilor, "Romantic Escape", oferte adresate gurmanzilor, axate pe preparate inedite, sau oferte aniversare, pentru cei care doresc sa isi serbeze ziua de nastere la EuroPark, dar si oferte cu tarife speciale pentru zilele saptamanii.

Va invitam cu drag intr-un #coltderai, la 1360 m altitudine, intr-un cadru natural de exceptie, unde va puteti bucura de frumusetea iernii, de cel mai pur aer din Romania , dar si de serviciile noastre complete si complexe , pentru un sejur cu adevarat relaxant. 

Despre Ingrafmedia

Situat intr-o zona pitoreasca, la 18 km de Castelul Bran, si dispunand de o suprafata de 50000 m2, Complexul Euro Park Fundata dispune de 37 de camere moderne, in 5 vile moderne, clasificate la 5 margarete.
Incepand cu primavara acestui an (a.c 2019), Complexul Euro Park Fundata 5* a fost preluat in gestiune si administrare de catre CN2I Properties Accommodations, parte a grupului international CN2I, unul dintre liderii francezi in investitii imobiliare si hoteliere. Aceasta tranzactie permite dezvoltarea Complexului Euro-Park prin accesul la know-how; un management efficient, personal cu experienta de peste 20 de ani in domeniul hotelier, personal calificat, dar si o strategie de promovare si dezvoltare coerenta.