Sarbatori de poveste la Complex Euro Park (Fundata, jud Bv)

Fundata - 4 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

"O bucata de Rai, sculptata in munti; o statiune unica, unde poti trai anotimpurile pe tot parcursul anului". Aceasta este cartea de vizita a Complexului Euro Park, un concept hotelier inedit, care ofera oaspetilor servicii atent personalizate, experiente unice de relaxare si reconectare cu natura.

rev

"Un concept de servicii personalizate, prin care dorim sa oferim oaspetilor posibilitatea de a alege si experimenta diversitatea culinara; de a se bucura de liniste, natura, confort , o doza considerabila de relaxare, dar si distractie"

Paul Nastase, Sales & Marketing Manager

Situat in mijlocul naturii virgine,la o distanta de 18 km de Castelul Bran, Euro Park Fundata reprezinta cu siguranta o optiune pentru  sarbatorile de iarna, atat a Craciunului, cat si a sejurului de Revelion , ofertele noastre putand fi accesate pe siteul  www.euro-park.ro, la sectiunea oferte.

Conceptul inedit care a stat la baza ofertelor pentru acest sfarsit de an se bazeaza pe servicii personalizate, care permit clientilor sa isi adapteze meniul festiv, conform preferintelor,  printr-un mix culinar inedit.. Astfel, au fost concepute mai multe variante de meniuri, care vizeaza preferintele culinare cu specific traditional, lacto vegetarian si vanatoresc, pentru startere; mediteranean, vantoresc, traditional pentru middle dish si main dish.

"Un concept de servicii personalizate, prin care dorim sa oferim oaspetilor posibilitatea de a alege si experimenta diversitatea culinara; de a se bucura de liniste, natura, confort , o doza considerabila de relaxare, dar si distractie, acesta este obiectivul conceptului hotelier pe care il abordam in ofertele de sarbatori, dar si in strategia noastra hoteliera" a declarat Paul Nastase, Sales & Marketing Manager.

Un concept turistic aparte, care se adreseaza turistilor din segmentul leisure, segmentului corporate si business, dar si altor activitati sportive organizate, Euro Park Fundata beneficieaza, incepand din acest an de know how-ul si politicile de management hotelier al grupului CN21, constand intr-o strategie coerenta de pozitionare pe piata si investitii in infrastructura si servicii.

Despre Ingrafmedia

Situat intr-o zona pitoreasca, la 18 km de Castelul Bran, si dispunand de o suprafata de 50000 m2, Complexul Euro Park Fundata dispune de 34 de camere moderne, in 5 vile moderne, clasificate la 5 margarete. Complexul dispune de o piscina interioara si zona de wellness, teren de tenis, teren de fotbal si o zona de activitati indoor.Pentru organizarea evenimentelor corporate (traininguri, cursuri, prezentari, sedinte), dispunem de o sala de conferinte, dar si spatii speciale pentru organizarea activitatilor de team building outdoor. Pentru segmentul corporate, complexul ofera si alte servicii specifice: petreceri tematice, foc de tabara, BBQ, tir cu arcul, paintball, atv-uri si treasure hunt. Restaurantul complexului are specific traditional romanesc, oferind preparate proaspete si variate, cu produse provenite de la producatorii locali, strategia de promovare si vanzare bazandu-se pe promovarea traditionalului si a traditiilor locale

Taguri: craciunrevelion
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ingrafmedia/sarbatori-de-poveste-la-complex-euro-park-fundata-jud-bv