Ars Nova organizează vacanța atipică: Tabără sportivă de slăbit… pe plajă, la Nei Pori, Grecia

BUCURESTI - 10 februarie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sport, Turism

Inscrie-te la Tabara Ars Nova si, incepand cu 6 iulie, vei peterce 7 zile in Grecia, alaturi de persoane si familii pasionate care au un lucru in comun: dorinta de a duce un stil de viata sanatos.
YOGA, PILATES, ZUMBA, STEP, HULA HOOPS, AFRO DANCE, AQUAFITNESS… 3 clase pe zi, workshopuri gratuite sustinute de instructori de fitness internationali si programe speciale pentru copii!

Lasa-ți kg suplimentare la Nei Pori!

Ars Nova

Școala de fitness Ars Nova, în echipă cu  Centrul de fitness Ars Nova, Echipament Supplier Aquatics și Centrul de  fitness New Fit Way București aduc un nou concept de petrecere a vacanței de vară: tabăra de slăbit.

Tabăra de slăbit se adresează tuturor iubitorilor sportului, celor care vor să petreacă un concediu atipic, celor care vor să slăbească și să învețe să ducă un stil de viață sănătos, de la cei mai buni antrenori de fitness internaționali.

Persoane de toate vârstele sunt așteptate să se înscrie la tabără, familii, prieteni, persoane care frecventează un centru sportiv, organizatorii pregătind un program variat de activități pentru fiecare.

Ce presupune tabăra de slăbit Ars Nova

Tabăra de slăbit Ars Nova va avea loc în perioada 6-13 iulie 2014, la Nei Pori, Grecia, data limită pentru înscrieri fiind 1 iunie 2014.

Cei care se vor înscrie până la 31 martie 2014 vor plăti doar 279 euro/ persoană pentru cazare, masă în regim Full board, transport ORADEA-NEI PORI (pentru alte județe, vă rugăm luați legătura cu organizatorii) și acces la toate activitățile și workshopurile organizate. Organizatorii oferă o reducere pentru grupuri. La 15 persoane înscrise, cea de 16-a beneficiază de tabără GRATUIT.

Toate activitățile din tabără se vor desfășura sub coordonarea unor instructori de talie națională și internațională cu experiență. Vor fi organizate câte 3 clase zilnic, cursurile propuse fiind următoarele: THAI-CHI, YOGA, STRECHING,  PILATES, PORT DE BRAS, ZUMBA, POWER BODY, STEP, FLEXI BAR, GYM BAR, HULA HOOPS, POWER ABS&LEGS, AFRO DANCE, AQUAFITNESS, AQUAZUMBA. Organizatorii au pregătit cursuri speciale pentru copii , de BALET, FIT KIDS, ZUMBA, GYM FUN.

Concept inedit: Îmbini plaja, marea, soarele cu sportul în aer liber

Ideea taberei este aceea de a aduna la un loc oameni care iubesc ideea de sport și de viață sănătoasă, pentru care vacanțele reprezintă o ocazie de a cunoaște oameni și locuri noi, care se află tot timpul în mișcare, care sunt sau vor să devină foarte activi, indiferent de ocupația lor.  “Toți participanții la tabără vor practica sportul ca o parte componenta a activităților culturale, de formare și de petrecere a timpului liber, în așa fel încat să obțină rezultate nu doar pe plan fizic, ci și educațional și emoțional”, a declarat unul dintre organizatori.

Profesori de talie națională și internatională de dans, balet, gimnastică și fitness vor susține workshopuri, programe de pregatire sportivă dar și numeroase activități distractive - concursuri de vacanță pe nisip, în mare, petreceri.

Despre Ars Nova

Este al treilea an când Ars Nova organizează o astfel de tabără atipică, în care invită doritorii să-și ia o vacanță specială dedicată mișcării în aer liber. Anul trecut, tabăra a fost organizată la Costinești și a adunat zeci de participanți din toată țara.

Echipa Ars Nova este formata din profesioniști din industria wellness-ului din România și oferă servicii de fitness pentru persoane fizice și pentru companii. Echipa a fost înființată în urmă cu aproximativ 16 ani de către de 10 ori campionă a României la gimnastică ritmică, Teodora Lazuran.

Detalii si informații suplimentare la:

Teodora Lazuran 0771 118 299 mail- teodora.lazuran@arsnova.ro

Diana Sabau 0742 837 222 mail -diana.sabau@arsnova.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ink9/ars-nova-organizeaza-vacan-a-atipica-tabara-sportiva-de-slabit-pe-plaja-la-nei-pori-grecia