ARS NOVA propune un pachet inedit de concediu: 7 zile de mare, soare, distractie si… sport!

Costinesti - 2 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Te provocam ca vara aceasta sa-ti petreci concediul altfel! Sa imbini plaja, marea, soarele cu sportul in aer liber: 7 zile de distractie, dans, aerobic, zumba, fitness, balet, concursuri pe nisip si in mare, petreceri, alaturi de oameni frumosi, care iubesc stilul de viata sanatos si miscarea. Accepti provocarea?

Tabara Ars Nova 2013

Zumba, aquagym,aerobic, pilates, fitball, dans, concursuri pe nisip si petreceri la malul marii… iata cum propune Centrul de Fitness  Ars Nova, in parteneriat cu Asociatia Nationala de Majorete MBTA Romania, Esdu Dance Star Romania, Scoli.Dans, Dance News, Trupe de Dans si Agentia creativa Ink9 sa ne petrecem concediul.

O saptamana de distractie si miscare

Centrul oradean de Fitness  ARS NOVA ii invita pe toti cei doresc sa petreaca un concediu inedit la mare, in Costinesti. Conceptul propus este cel de Tabara Sportiva astfel ca cei care se inscriu in program vor petrece 7 zile de distractie si miscare in aer liber.

Daca, in mod obisnuit, cei care vin la mare nu fac altceva decat sa leneveasca pe sezlong, sub caldura soarelui, odata ce se vor inscrie la tabara au garantia unui bronz uniform, obtinut in timp ce isi antreneaza fiecare parte a corpului.

Cazare, 3 mese pe zi si distractie garantata

Tabara Sportiva, aflata la a II-a editie, se va desfasura in perioada 2-9 iulie 2013 si se adreseaza sportivilor, dansatorilor dar si persoanelor care doresc un concediu activ. Programul este destinat adultilor insa, in caz ca va exista cerere, va fi adaptat si pentru copii.

Pentru suma de 800 RON/ persoana, participantii vor beneficia de cazare la Hotel Casa Duca, 3 mese pe zi si diverse programe gandite sa le creasca tonusul si buna dispozitie.

Taxa de avans pentru  inscriere este de 350 RON care va trebuie achitata pana in data de 1.05.2013, iar diferenta se va plati pana in data de 1.06.2013. Se acorda o gratuitate la fiecare grup de 15 persoane (15 persoane + 1 gratuit). In caz de retragere, avansul este nereturnabil. Atentie, locurile sunt limitate!

Profesori de sport  de renume

Programul de pregatire sportiva cuprinde: stagiu  twirling (manuire baston majorete), stagiu balet, stagiu gimnastica ( mobilitate, sarituri specifice,etc ), pregatire fizica generala.

Programul destinat adultilor si optional pentru copii cuprinde: aquagym, zumba fitness, flexibar, fitball, qigong, pilates, lady fitt.

Cursurile vor fi sustinute de profesori talentati, recunoscuti pentru rezultatele lor in dans, balet, gimnastica si wellness.

In ideea de a socializa si a lega prietenii, organizatorii isi propun sa-i antreneze pe cei participanti in diverse competitii pe nisip si in mare.

Despre ARS NOVA

Echipa ARS NOVA este formata din profesionisti din industria wellness-ului din Romania.Compania a fost infiintata in urma cu aproximativ 15 ani de 10 ori campiona a Romaniei la gimnastica ritmica, Teodora Lazuran.

ARS NOVA ofera servicii de fitness pentru persoane fizice si pentru companii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ink9/ars-nova-propune-un-pachet-inedit-de-concediu-7-zile-de-mare-soare-distractie-si-sport