Cluburile de fitness din ţară, invitate la CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014

Oradea - 17 februarie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sport, Turism

Become a fitness STAR! CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014 - Join us!
Centrele de fitness și de aerobic din țară și străinătate, precum și toate persoanele care practică o formă de exercițiu fizic într-un cadru organizat sunt așteptate să participe la CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014!

Cluburile de fitness din ţară, invitate la CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014

Demonstrați că sunteți o echipă! Nu uitați de: echipament, slogan și coregrafie!

Competiția CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014, care va aduna la un loc zeci de reprezentanți ai cluburilor sportive, centrelor de fitness și de aerobic din toată țara, se va desfășura în data de 21- 22 Iunie 2014, la Băile Felix, Bihor. Toate persoanele care practică o formă de exercițiu fizic într-un cadru organizat sunt așteptate să se înscrie la evenimentul ce va cuprinde workshopuri și competiții. Mai exact, fiecare echipă, formată din 10-15 persoane, reprezentantă a unui club sportiv, va intra în competiție cu alte echipe pentru a câștiga premiul Suprem CUPA CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014.

Reprezentanții cluburilor au ocazia să înscrie la diverse concursuri pe echipe (feminine și masculine), individual (feminin/masculin), miss&mister Challenge fit, pentru a câștiga cupe, medalii, diplome, premii speciale sau premiul Supreme CUPA CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014. Fiecare echipă poate veni în echipamentul propriu, își poate alege un nume, un slogan și propria coregrafie de maxim un minut, pentru a se individualiza cât mai bine și a câștiga cât mai multe dintre competițiile pregătite.

Cine organizează CHALLENGE FIT ARS NOVA 2014

Școala de fitness Ars Nova, în parteneriat cu Mens Mentis Group, SCT Turism Felix, Centrul fitness New Fit Way, Estetica Glamour, Studio B"YOU, Alina Toca- distribuitor independent Herbalife.

Sub sloganul Become a STAR, organizatorii îi invită pe toți administratorii de centre sportive, instructorii de fitness și aerobic să își înscrie echipele la eveniment. Scopul acestui eveniment este, în primul rând promovarea ideii de corp sănătos și de exercițiu fizic. Totodată, evenimentul se vrea a fi o un mijloc prin care coordonatorii centrelor sportive își pot motiva și inspira clienții, oferindu-le atenție și pregătire specială în aceasta perioadă.

Workshopuri gratuite, susținute de instructori internaționali

În cadrul competiției se vor organiza workshopuri cu instructori din țară și străinătate,pe uscat si în apă, la care vor participa gratuit toți participanții CHALLENGE FIT ARS NOVA.

Școala de fitness Ars Nova propune celor interesati un program variat de activitati sportive si de recreere, care va fi sustinut de antrenori profesioniști, de talie națională și internațională, specializați în dans, balet, gimnastică, fitness. Pe data de 21 Iunie, seara, participanții sunt invitați la un MEGA PARTY, unde li se pregătesc câteva surprize.

Taxa de participare la eveniment este de 50 lei/persoană și include participarea la concurs, workshop-uri, intrare la MEGA PARTY,  intrări în Aqualand. În plus, organizatorii pun la dispoziție pachete de cazare și masă, la hoteluri de 2*3*4*, la prețuri speciale, în Băile Felix.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ink9/cluburile-de-fitness-din-tara-invitate-la-challenge-fit-ars-nova-2014